Sonunda bu da oldu! CHP'li Maltepe Belediyesi camiyi sirke çevirdi!

CHP'li Maltepe Belediyesi, camiye büyük saygısızlık yaptı. Maltepe Belediyesi'nin İtalya’dan özel getirttiği “sessiz tiyatro” ekibi, Maltepe Camii önünde performans sergiledi. Camiiden çıkan cemaat olayı şaşkınlık ile takip etti.

Politika

10.10.2024, 18:02

CHP'li Belediyelerde skandallar devam ediyor. Çok sayıda Belediyede ilginç olaylar ile gündeme gelen CHP'li Belediyelerde bir çarpıcı olayda Maltepe Belediyesi'nden geldi. İslami değerleri yer altına alan olayda kültür sanat etkinlikleri kapsamında Maltepe Belediyesi, İtalya’dan özel “sessiz tiyatro” ekibi getirdi. İlçenin birçok farklı noktasında gösteri sergileyen ekip, bir oyunda caminin önünde oynadı. 

Namaz çıkışı esnasında "sessiz tiyatro ekibi" kısa bir oyun oynadı. İlginç anların sahne aldığı gösteride camiiden çıkan cemaat durumu şaşkınlıkla karşıladı. Şoke içerisinde olayı takip eden cemaat, camiiye karşı yapılan bu saygızlığa tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partisi'nde deprem! İki başkan istifa etti Yeniden Refah Partisi'nde deprem! İki başkan istifa etti Haberi Görüntüle

VİRAL OLDU!

Sosyal medyada çok sayıda kullanıncın tepkisini çeken olay, bir çok kullanıcı tarafından paylaşıldı. Çığ gibi tepki alan ve birçok kötü yorum alan olay sosyal meydada viral oldu. Gündemi sarsan bu saygısızca davranış karşısında Maltepe Belediyesi'nden henüz bir açıklama gelmedi. 

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading