Sörloth'u geride bıraktı! Trabzon Onuachu ile son aşamaya geldi

Sörloth'u geride bıraktı! Trabzon Onuachu ile son aşamaya geldi

Süper Lig'in devlerinden olan Trabzonspor'da hareketli günler geçiyor. Geçtiğimiz sezon gösterdiği etkileyici performansla bordo-mavili taraftarların sevgisini kazanan Paul Onuachu için transfer çalışmaları başlatıldı. Onuachu performansı ile Sörloth'u geride bıraktı diyenlerde var. Kulüp yönetimi, bu yıldız golcüyü kadrolarına katmayı kesinlikle amaçlıyor.

Spor

12.06.2024, 11:55

Trabzonspor'un forvet transferindeki öncelikli hedefi Paul Onuachu. Bordo-mavili formayla 25 maçta 17 gol ve 4 asistlik katkı sağlayan Nijeryalı yıldızı kadroda tutmak için çözüm arayışı içinde olan Karadeniz ekibinin yöneticileri, Southampton kulübüyle temas halinde. İngiliz ekibinin başlangıçta Onuachu'yu satmayı düşünmesi ve kapıyı 15 milyon euro'dan açması, Trabzonspor'u geri adım atmaya zorlasa da, 30 yaşındaki santrforun Trabzonspor'da kalmak istemesi durumu değiştirdi. Bu durumda güçlenen ve girişimlerini sürdüren yönetimin istediği sonuca ulaştığı bildiriliyor. Özellikle 14 Haziran'da gerçekleşecek forma tanıtım saatinin 20.01 olarak belirlenmesi taraftarları heyecanlandırdı.

Son dakika... A Milli Takım İzlanda'da tarih yazdı! Buzda dansın krallarından 3 puan Son dakika... A Milli Takım İzlanda'da tarih yazdı! Buzda dansın... Haberi Görüntüle

YENİ TEKLİF VERİLDİ

Trabzonspor, Paul Onuachu için Southampton'a, kardeş kulübü Göztepe'nin de içinde bulunduğu bir teklif sunduğu bildiriliyor. Geçen sezon transfer döneminde İngiliz kulübünden Orsic'i alıp, karşılığında Taha Altıkardeş'i Göztepe'ye gönderen yönetimin, bu transfer döneminde de takas artı para teklifiyle masaya oturduğu ifade ediliyor. Fountas, Gomez ve Kourbelis'in, Onuachu'ya karşılık takas için gündemde olduğu belirtiliyor. Göztepe'nin büyük hissedarı olan Southampton kulübü yetkililerinin, teklife olumlu baktığı ifade ediliyor. Önemli bir aksilik olmazsa, Trabzonspor'un çok yakın bir zamanda Paul Onuachu transferini açıklayacağı öğrenildi.

Sörloth

Sörloth

İsrail'in uluslararası futboldan men edilmesi çağrısı: Rusya örneği verildi İsrail'in uluslararası futboldan men edilmesi çağrısı: Rusya örneği verildi Haberi Görüntüle

SÖRLOTH'U GERİDE BIRAKTI

Paul Onuachu, Trabzonspor'da gol kralı olan Sörloth'u az bir farkta olsa geride bıraktı. Norveçli forvet, 2019-20'de 34 lig maçına çıkmıştı ve bu maçlarda 24 gol ile gol kralı olmuştu. Onuachu ise 21 maçta 15 gol ile 0.71 ortalama elde ederek Sörloth'u geçti.

Onuachu

Onuachu

Mourinho'dan Rafael Nadal'a duygusal mesaj: Seni özleyeceğiz efsane! Mourinho'dan Rafael Nadal'a duygusal mesaj: Seni özleyeceğiz efsane! Haberi Görüntüle

TRABZON'DA MUTLU

2023-2024 sezonu başlangıcında 1.5 milyon euro karşılığında Southampton'dan kiralık olarak gelen Paul Onuachu için bordo mavili yönetim kolları sıvadı. Hatta geçtiğimiz hafta Onuachu, "Trabzon'da çok mutluyum. Ben ve ailem burada kalmak istiyoruz" demişti.

Kocaman'dan Mourinho'ya destek! Fenerbahçe taraftarı: Başarı için sabır şart... Kocaman'dan Mourinho'ya destek! Fenerbahçe taraftarı: Başarı için sabır şart... Haberi Görüntüle

ÖNCELİK ONUACHU 

Trabzonspor'un elini güçlendiren önemli bir faktör, Onuachu'nun kulüpte kalmak istemesi. Bu isteğini Southampton'a da ileten Onuachu ile temaslar devam ediyor. Bu sezon 1 milyon 750 bin euro maaş alan 30 yaşındaki yıldızın daha yüksek bir ücret talep ettiği ortaya çıktı. Başkan Ertuğrul Doğan, forvet transferinde önceliği tamamen Onuachu'ya vermiş durumda.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading