Sosyal medyanın gündemi oldu: Arka Sokaklar'dan yürekleri burkan Narin Güran' sahnesi...

Sosyal medyanın gündemi oldu: Arka Sokaklar'dan yürekleri burkan Narin Güran' sahnesi...

Canice katledilen Narin Güran, ''Arka Sokaklar''  dizisine konu oldu. Unutulmayan Narin Güran, dizinin yeni bölümündeki fragramda izleyici ile paylaşıldı. Zafer Ergin'in canladırdığı Rıza Baba karakterinin yapmış olduğu açıklama izleyenleri göz yaşına boğdu.  

Gündem

14.10.2024, 15:33

Türk televizyonlarında yıllarca yer alan efsane dizisi Arka Sokaklar'da Türkiye'nin gündemindeki yer alan konulara karşı duyarlığını sürdüyor. Daha öncesinde birçok konuyu dizide konu alan Arka Sokaklar, Narin Güran'ı unutmadı.

Her Cuma akşamı seyirici ile buluşan Arka Sokaklar'ın paylaşıldığı yeni bölümün fragramı sosyal medyanın gündemine oturdu. Arka Sokaklar'ın 686'ıncı yeni bölümü fragramında, 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin topluma önemli bir mesaj veriliyor.

Fragramda, Zafer Ergin'in canlandırdığı dizinin en önemli karakterleri arasında yer alan Rıza Baba'nın yapnmış olduğu konuşma yürekleri burktu. Narin Güran olayına ilişkin verilen mesajda toplum sorunlarına değinildi. Önemli bir vurgu yapılmaya çalışalan sahne sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer buldu.

Halkbank çöktü mü? 11 Ekim Halkbank mobil neden açılmıyor? Halkbank çöktü mü? 11 Ekim Halkbank mobil neden açılmıyor? Haberi Görüntüle

 "VATANI KORUMAK ÇOCUKLARI KORUMAKLA BAŞLAR"

Yüreklere dokunan konuşmasında Rıza baba"Bu sessizlik kimseyi kurtarmayacak. Vatanı korumak çocukları korumakla başlar. Biz maalesef koruyamadık. Memleketin kim bilir hangi köşesinde yine sesler yükselecek. Feryatlar, ağıtlar sonrası yine bir avuç toprak. En sonunda da unutacağız. Leyla gibi Narin gibi Gülistan gibi..." ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading