Yandex Metrica

Sitede Ara

Soykırımcı İsrail'den Gazze'de ateşkes açıklaması: Biden-Netanyahu görüşmesi gerekçe gösterildi

Soykırımcı İsrail'den Gazze'de ateşkes açıklaması: Biden-Netanyahu görüşmesi gerekçe gösterildi

Gazze Şeridi'nde işlediği soykırımlar için daha fazla destek almak için ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmek üzere giden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun ABD ziyareti nedeniyle İsrail heyetinin Gazze’de ateşkes görüşmelerine katılacağı tarih gelecek haftaya ertelendi.  

Dünya

25.07.2024, 09:49

ABD'de bulunan Gazze Kasabı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmesi gerekçe gösterilerek Gazze'de ateşkes müzakrelerinin ertelendiği bildirildi. 

Soykırımcı İsrail’in dünyadan gelen tepkilere rağmen Batı'nın desteğiyle Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları ve katliamlar durmaksızın devam ediyor. Mısır, Katar ve ABD'nin Gazze’de ateşkes için arabuluculuk çalışmalarında yeni bir gelişme yaşandı.

Hizbullah 'tam isabet' diyerek duyurdu: Lübnan tarafından İsrail'e onlarca roketle saldırı Hizbullah 'tam isabet' diyerek duyurdu: Lübnan tarafından İsrail'e onlarca roketle... Haberi Görüntüle

İSRAİL HEYETİNİN GÖRÜŞMELERE GİDECEĞİ TARİH ERTELENDİ

Hamas ile İsrailli esirlerin serbest bırakılmasını da içeren bir ateşkes görüşmesine ilişkin müzakerelere katılması beklenen İsrail heyetinin, müzakereler için ülkeden ayrılacağı tarih ertelendi.

Amerikan dergisi soğuk savaş alanını yazdı: Türkiye joker gibi hamleler yapıyor Amerikan dergisi soğuk savaş alanını yazdı: Türkiye joker gibi hamleler... Haberi Görüntüle

BİDEN-NETANYAHU GÖRÜŞMESİ SEBEP GÖSTERİLDİ

İsrailli bir yetkili, heyetin yarın yerine gelecek hafta müzakerelere katılmak üzere ülkeden ayrılacağını açıklayarak, söz konusu ertelemenin nedeninin ABD Başkanı Joe Biden ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun ABD’de yapacağı görüşme olduğunu ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading