Yandex Metrica

Sitede Ara

Sparta Prag-Galatasaray maçı sonrası kavga: Okan Buruk'a kırmızı kart çıktı

Sparta Prag-Galatasaray maçı sonrası kavga: Okan Buruk'a kırmızı kart çıktı

Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Sparta Prag'a 4-1 yenilerek Avrupa'ya veda etti. Maçın son düdüğünün ardından kavga çıkarken olayların yatışmasının ardından teknik direktör Okan Buruk kırmızı kart gördü.  

Spor

25.02.2024, 07:49

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında deplasmanda Sparta Prag ile karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılı takım Çekya ekibine 4-1 yenildi. Galatasaray, toplam skorda 6-4 geride kalarak Avrupa'ya havlu attı. Sarı kırmızılılarda Kaan Ayhan kırmızı kart gördü.

Ev sahibi Sparta Prag'a galibiyeti getiren golleri Preciado, Tuci, Haraslin ve Kuchta kaydetti. Konuk takım Galatasaray'ın tek golü Abdülkerim Bardakçı'dan geldi.

Mourinho mesaide! Fenerbahçe'de sıkı çalışma... Mourinho mesaide! Fenerbahçe'de sıkı çalışma... Haberi Görüntüle

MAÇ SONU KAVGA ÇIKTI OKAN BURUK KIZARDI

Zorlu müsabakanın son düdüğünün ardından iki takım futbolcuları ve teknik ekip arasında kavga çıktı. 

Sarı-kırmızılı takımdan bir görevli, Sparta Praglı yetkiliye tekme attı. Praglı yetkili de karşılık verince gerginlik iyice büyüdü. Saha kenarının karışmasının ardından Okan Buruk'un da dahil olduğu itişmelerden sonra maçın hakemi Okan Buruk'a kırmızı kart gösterdi.

İspanyollar duyurdu: Fenerbahçe'den Madrid baskısı! İspanyollar duyurdu: Fenerbahçe'den Madrid baskısı! Haberi Görüntüle

OKAN BURUK: ÖZÜR DİLİYORUM

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, "Ben maçtan sonra yaşananlar için özür dilemek istiyorum. Maç sonundaki görüntüler hoş değildi. Burada bizim de hatalarımız oldu. Rakibimizin de hataları oldu.'' dedi.

Son dakika: Trabzonspor, 5 futbolcunun transferini KAP'a bildirdi Son dakika: Trabzonspor, 5 futbolcunun transferini KAP'a bildirdi Haberi Görüntüle

''BİZE YAKIŞMADI''

''Harasin maç sonunda soyunma odasına geldi benden özür diledi.'' diyen Okan Buruk, ''Ben de ona sarıldım, tebrik ettim. Maç sonundaki o karışıklık bize yakışmadı. Orada dördüncü hakem görevini yapsaydı, bunların hiçbiri olmayacaktı ama görevini yapmadı." ifadelerini kullandı.



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading