1. Lig ekibinden şok karar: Çekiliyorlar

1. Lig ekibinden şok karar: Çekiliyorlar

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor son olarak Malatya’da yaşanan 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında ligden çekilmek istediklerini duyurdu.

Spor

17.10.2024, 14:43

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor son yaşanan 5.9 büyüklüğündeki deprem sebebiyle hakları saklı kalmak kaydıyla ligden çekilme talebini Türkiye Futbol Federasyonu’na resmen iletti.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Şahin Altunok tarafından yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz günler içerisinde kulübün olağanüstü seçimli kongresinde başkanlık görevini devraldıklarını söyleyerek çalışmalara başladıklarını söyledi.

16 Ekim tarihinde Malatya’nın Kale ilçesinde yaşanan 5.9 büyüklüğündeki depremin yeniden şehri ve takımı büyük ölçüde etkilediğini ifade eden Altunok, "Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremden ağır hasarlar alan tesisimiz ve stadyumumuz dün meydana gelen deprem sonrasında yeni hasarlar aldı. Kısıtlı ve zorlu imkanlarla vermeye çalıştığımız mücadelemiz dün yaşanan depremle birlikte bizleri bambaşka, eskisinden daha zorlu bir hale sürükledi. Stadyumda maçlarımızı oynamak için verdiğimiz mücadele bugüne kadar yapılan tadilat çalışmaları, dünkü depremle birlikte yeni dönemde yapmış olduğumuz başvurumuzu ciddi anlamda etkilemiştir. Bunun yanı sıra tesislerimizin de hasarlar alması hem bizlerde hem de futbolcu kardeşlerimizde ciddi derecede etkiler bırakmıştır" ifadelerine yer verdi.

Yeni Malatyaspor

Trendyol 1. Lig’de bu hafta Yeni Malatyaspor ile Ankaragücü, 18 Ekim Cuma akşamında saat 20.00’da karşı karşıya gelecekler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading