Yandex Metrica

120 günlük hasret! Şenol Güneş kesin emir verdi: Trabzonspor'da tek parola galibiyet

120 günlük hasret! Şenol Güneş kesin emir verdi: Trabzonspor'da tek parola galibiyet

Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor'da parola mutlak galibiyet! Şenol Güneş önderliğindeki Trabzonspor, yarın Gaziantep FK karşısında ligde 120 günlük galibiyet hasretini sonlandırmaya çalışacak.

Spor

22.09.2024, 16:47

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Net Global Sivasspor ile 0-0 berabere kalan, ikinci haftayı bay geçen bordo-mavililerin, üçüncü haftadaki Bellona Kayserispor karşılaşması da Avrupa kupası maçı nedeniyle ertelendi.

Trabzonspor fanatiği baba oğlunu futbolcu yapmaya kararlı: Evi yıkıp dökmesin diye ona özel halı saha yaptı Trabzonspor fanatiği baba oğlunu futbolcu yapmaya kararlı: Evi yıkıp dökmesin... Haberi Görüntüle

4 MAÇ 4 BERABERLİK

Ligin 4. haftasında Arda Turanlı ikas Eyüpspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Karadeniz ekibi, beşinci haftada kendi evinde Beşiktaş karşısında 1-1'lik, son olarak da erteleme maçında da Bellona Kayserispor karşısından 2-2'lik sonuçla ayrıldı. 

Trabzonspor ligde 10 sezon içerisinde ilk kez, ilk 4 maçından galip gelemeyerek 2014-2015 sezonundaki aynı başlangıcını gerçekleştirdi.

Mourinho'dan 'Talisca'yı alalım' diyen yönetime beklenmedik yanıt Mourinho'dan 'Talisca'yı alalım' diyen yönetime beklenmedik yanıt Haberi Görüntüle

120 GÜNLÜK GALİBİYET HASRETİ

Karadeniz temsilcisi Süper Lig'de en son galibiyetini geçen sezonun son haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-2 yenerek elde etmişti. 26 Mayıs'ta oynanan karşılaşmanın ardından yaz tatiline giren bordo-mavililer, bu sezon başlayan ligde de galip gelemeyerek 120 gündür 3 puan sevinci yaşayamadı.

Bu sezon Avrupa kupaları dahil 10 resmi karşılaşmaya çıkan Karadeniz temsilcisi 2 galibiyet elde etti. 6 maçtan beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, 2 karşılaşmayı da kaybetti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading