Yandex Metrica

15 milyon euro gözden çıkarıldı! İspanyollar Fenerbahçe'nin yeni forvetini açıkladı

15 milyon euro gözden çıkarıldı! İspanyollar Fenerbahçe'nin yeni forvetini açıkladı

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun golcü transferinde önceliği belli oldu. İspanyol medyası, Fenerbahçe'nin yeni golcüsü için 15 milyon euroyu gözden çıkardığını yazdı.

Spor

26.06.2024, 11:45

Yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası'nda başlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun transferde önceliği forvet bölgesi ve bu mevkiye bir an önce takviye yapılmasını istiyor.

Fenerbahçe'nin golcü listesinde Alvaro Morata, Lukaku ve Sadio Mane var. Ancak Mourinho'nun önceliği Morata.

Türkiye Çekya'ya yenilirse ne olur, elenir mi? Türkiye Çek Cumhuriyeti ile berabere kalırsa tur atlar mı? Türkiye Çekya'ya yenilirse ne olur, elenir mi? Türkiye Çek Cumhuriyeti... Haberi Görüntüle

JOSE MOURINHO'NUN ÖNCELİĞİ MORATA 

İspanyol gazetesi AS da golcü arayışında olan Fenerbahçe'nin yeni transferini yazdı. Haberde Alvaro Morata'nın kendisiyle ilgili yapılan eleştirilerden rahatsız olduğu ve bu sebepten dolayı baskı altında hissettiği belirtildi. Bu yüzden Morata'nın yeni bir maceraya atılması durumunda bunun İspanya dışında olacağı vurgulandı.

Fenerbahçe'nin yıldızı için rekor teklif: Tam 5 katı Fenerbahçe'nin yıldızı için rekor teklif: Tam 5 katı Haberi Görüntüle

DZEKO FENERBAHÇE'DEN AYRILACAK

Söz konusu haberde Jose Mourinho'nun, Morata'nın içinde bulunduğu durumu fırsata çevirmek istediğinden bahsedildi. Bu yüzden Portekizli hocanın önceliğinin İspanyol golcüyü Dzeko'nun yerine takıma dahil etmek. İspanyol medyasında yer alan habere göre; Edin Dzeko'nun muhtemelen Fenerbahçe'den ayrılacağı öne sürüldü. Haberde Fenerbahçe'nin Lukaku ve Mane'yle de ilgilendiği dile getirildi.

Galatasaray sınırları zorluyor! 50 milyon Euro'luk dev transfer planı! İşte o 5 futbolcu... Galatasaray sınırları zorluyor! 50 milyon Euro'luk dev transfer planı! İşte... Haberi Görüntüle

15 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARILDI

Öte yandan Fenerbahçe'nin İspanyol golcü Alvaro Morata için 15 milyon euro ödemeye hazır olduğu haber detayında yer aldı. Ancak İspanyol golcünün Türkiye değil. Morata, futbol hayatına İtalya'da devam etmek istiyor. Haberde Morata'nın kariyeriyle ilgili son kararını EURO 2024 sonrası vereceği yazıldı. Morata'ya Roma, Juventus, Borussia Dortmund ve Manchester United'ın ilgisi var.

Fenerbahçe'de kader anı: Mourinho 8 futbolcunun geleceğini belirleyecek Fenerbahçe'de kader anı: Mourinho 8 futbolcunun geleceğini belirleyecek Haberi Görüntüle

MORATA'NIN KARNESİ

Atletico Madrid ile 2 yıl daha sözleşmesi olan 31 yaşındaki Morata, geride bıraktığımız sezonda 51 maça çıkıp 22 gol kaydetti. Morata ayrıca 5 asistlik skor katkısı verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading