Yandex Metrica

Sitede Ara

Reklam

2 milyon gurbetçiye şok! Almanlar, Avusturya-Türkiye maçını yayınlamayacaklar

2 milyon gurbetçiye şok! Almanlar, Avusturya-Türkiye maçını yayınlamayacaklar

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda son 16 turunun kritik maçında Türkiye ile Avusturya arasındaki mücadele, Almanya'da ücretsiz olarak yayınlanmayacak. Gurbetçilerimiz maçı izleyebilmek için yayın haklarını alan kuruma üyelik yaparak ücretini ödemeleri durumunda maçı izleyebilecekler.

Spor

02.07.2024, 20:29

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda son 16 turunun son iki maçı bugün oynanacak. Ancak Almanya'da yaşayan yaklaşık 2 milyon gurbetçi, Türkiye ile Avusturya arasındaki kritik maçı ücretsiz olarak izleyemeyecek. Bu önemli karşılaşma, yalnızca ücretli yayın hizmeti sunan MagentaTV'de yayınlanacak.

Trabzonspor'dan üst üste üçüncü KAP! Lundstram da açıklandı Trabzonspor'dan üst üste üçüncü KAP! Lundstram da açıklandı Haberi Görüntüle

ROMANYA - HOLLANDA MAÇI ÜCRETSİZ YAYINLANACAK

Günün diğer maçında Romanya ile Hollanda karşı karşıya gelecek ve bu maç, Almanya'da ücretsiz olarak izlenebilecek. Ancak Türkiye'nin Avusturya ile oynayacağı maç, kamu yayıncıları ARD, ZDF veya RTL'de ücretsiz olarak yayınlanmayacak.

Morata'dan Fenerbahçe transferiyle ilgili ilk açıklama! Morata'dan Fenerbahçe transferiyle ilgili ilk açıklama! Haberi Görüntüle

MAGENTATV'NİN YAYIN HAKLARI

MagentaTV, 2019 yılında Avrupa Şampiyonası'nın tüm medya haklarını satın aldı ve bu hakları daha sonra ARD ve ZDF ile paylaştı. Bu kapsamlı anlaşma sayesinde Telekom, 2020 Avrupa Şampiyonası'ndaki tüm maçlar ve 2022 Dünya Kupası'ndaki tüm maçların yayın haklarını elde etti.

51 Avrupa Şampiyonası maçının 46'sı ücretsiz olarak yayınlandı veya yayınlanıyor. Bu maçlardan 17'si ARD ve ZDF'de, 12'si ise RTL'de yayınlandı. Ancak MagentaTV, son 16 turu da dahil olmak üzere beş maçı özel olarak yayınlama hakkına sahip.

Merih Demiral Hollanda maçında oynamayacak mı, yok mu? Merih Demiral Hollanda maçında oynamayacak mı, yok mu? Haberi Görüntüle

GURBETÇİLER MAÇI İZLEMEK İÇİN PARA ÖDEMEK ZORUNDA

MagentaTV abonesi olmayan gurbetçilerimiz, Türkiye ile Avusturya arasında bugün Leipzig'de oynanacak karşılaşmayı şifresiz olarak izleyemeyecek. Bu durum, Almanya'da yaşayan Türk gurbetçiler arasında büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Bu önemli karşılaşmayı izlemek isteyen gurbetçilerimizin MagentaTV abonesi olması gerekiyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

2

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading