Yandex Metrica

2024 Fenerbahçe- Lugano maçı biletleri satışa çıktı mı? Şampiyonlar Ligi biletleri ne kadar?

2024 Fenerbahçe- Lugano maçı biletleri satışa çıktı mı? Şampiyonlar Ligi biletleri ne kadar?

Şampiyonlar Ligi'ne ikinci eleme turundan katılan temsilcimiz Fenerbahçe, 23 Temmuz'da deplasmanda Lugano ile karşılaşacak. Ön eleme turundaki rövanş maçında ise Fenerbahçe 30 Temmuz'da FC Lugano'yu evinde ağırlayacak. Fenerbahçe taraftarları maçı canlı izlemek için Fenerbahçe- Lugano maçının biletleri satışa çıktı mı, ne kadar? sorunusu araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Spor

03.07.2024, 16:40

Şampiyonlar Ligi kura çekimine seri başı olarak katılan Fenerbahçe, ikinci ön eleme turunda İsviçre'nin Lugano takımyla eşleşti.

Fenerbahçe, ilk maçını 23 Temmuz'da Lugano deplasmanında oynayacak. Rövanş maçında ise Fenerbahçe, Lugano ekibini 30 Temmuz tarihinde kendi sahasında ağırlayacak.

Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Fenerbahçe'yi evinde yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar Fenerbahçe-  Lugano maçının biletlernin ne zaman satışa çıkacağını ve fiyatını şimdiden araştırmaya başladı.

Trabzonspor Ozan Tufan'ı resmen açıkladı! İşte fırtınadan alacağı ücret Trabzonspor Ozan Tufan'ı resmen açıkladı! İşte fırtınadan alacağı ücret Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE - LUGANO MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI, NE KADAR?

30 Temmuz Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe- Lugano maçı biletleriyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

(Resmi bilgi geldiğinde haberimiz güncellencektir.)

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading