2026 Dünya Kupası, ABD'nin elinden alınabilir! FIFA karar verecek

2026 Dünya Kupası, ABD'nin elinden alınabilir! FIFA karar verecek

Copa America finalinde Arjantin ve Kolombiya karşı karşıya geldi. Maç öncesi yaşanan skandal nedeniyle 1 saat 23 dakika gecikmeli başlayan dev final yaşanan kaos sonrasında FIFA'dan güvenlik problemleri nedeniyle 2026 Dünya Kupası'nı ABD'den alması isteniyor.

Spor

15.07.2024, 11:10

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu tarafından ABD'de düzenlenen Copa America finalinde Kolombiya'yı uzatmalarda 1-0 yenen Arjantin üst üste 2. kez kupanın sahibi oldu.

Galatasaray'da kriz düşünülenden de büyük! Galatasaray'da kriz düşünülenden de büyük! "Fatih Terim" sesleri yankılanıyor Haberi Görüntüle

MAÇ GEÇ BAŞLADI

Karşılaşma öncesi biletsiz tarftarların stada giriş yapmak istemesi nedeniyle maç 1 saat 23 dakika gecikmeli başladı.

Türkiye Karadağ maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Türkiye Karadağ maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

'İYİ BİR GÖRÜNTÜ DEĞİL''

Final maçında yaşnan kaos nedeniyle bazı kurum ve kuruluşlar ABD'nin  güvenlik sorununu aşamayacağunı FIFA'nın 2026 Dünya Kupası'nın ev sahibini değiştirmesi gerektiğini düşünmekte.

Eski futbolcu Alexi Lalas, yaşananların 2026'da kısmen ABD'nin ev sahipliği yapması planlanan Dünya Kupası öncesinde bunun "iyi bir görüntü olmadığını" dile getirirken, '' FIFA, ABD, Kanada ve Meksika'nın güvenlik sorununu çözeceğinden ve bundan sonra benzer olayların yaşanmamasını sağlayacağından hiç şüphem yok.'' ifadelerini kullandı.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading