Yandex Metrica

43 yaşında transfer oldu! Daniel Güiza yeni takımına imza attı

43 yaşında transfer oldu! Daniel Güiza yeni takımına imza attı

17 Ağustos'ta 44'üncü doğum gününü kutlayacak olan eski Fenerbahçeli futbolcu Daniel Güiza, İspanya 3. lig ekibi UD Rotena ile 1 yıllığına anlaştı.  

Spor

04.07.2024, 01:56

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Daniel Güiza, İspanya 3. lig ekiplerinden UD Rotena ile anlaşmaya vardı. UD Rotena ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Guiza, 17 Ağustos'ta 44 yaş gününü kutlayacak. 

UD Rotena Kulübü Güiza transferi ile ilgili açıklama yaptı. Yayınlanan yazılı açıklamada, "Güiza takımın forvet hattını güçlendirmeye geldi. Avrupa şampiyonu tecrübesi ve golleriyle destek olacak. Yeni evinize hoş geldin Dani." ifadeleri kullanıldı.

MAÇ ÖZETİ Avusturya 1- 2Türkiye (MAÇ SONUCU) Milli Takım çeyrek finalde! MAÇ ÖZETİ Avusturya 1- 2Türkiye (MAÇ SONUCU) Milli Takım çeyrek... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE FORMA GİYMİŞTİ

Birçok takımda top koşturan futbolcu kariyerinde şimdiye kadar 17 takımda forma giyerken daha önce transfer olduğu Fenerbahçe'den 2011 yazında İspanya'nın Getafe takımına gitmişti. Güiza daha sonra Malezya ve Paraguay takımlarında forma giymişti. İspanyol futbolcu 2018'den sonra doğum yeri olan İspanya'nın güneyindeki Endülüs bölgesinin 2. veya 3. lig takımlarında oynamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading