A Milli Futbol Takımı'na özel marş hazırlandı! Sosyal medyada rekor kırdı

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılan A Milli Futbol Takımı'na destek amaçlı çıkarılan ''11delikanlı'' özel marş sosyal medyada beğeni rekoru kırdı. İşte detaylar...

Spor

05.06.2024, 16:27

Euro 2024'e mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımı'na 23 yıldır ana sponsor olan Turkcell, ay yızldızlı ekibe özel bir marş ve film hazırladı.

Okan Buruk’tan Acun Ilıcalı'ya sert cevap: Televizyon televizyon gezilecek bir şey yok! Okan Buruk’tan Acun Ilıcalı'ya sert cevap: Televizyon televizyon gezilecek bir... Haberi Görüntüle

11 DELİKANLI

''11 Delikanlı'' sloganının kullanıldığı marş ve reklam filmi yayınlanmasından kısa bir süre sonra büyük beğeni topladı.

Filmde milli futbolcular Arda Güler, Kenan Yıldız, Uğurcan Çakır, Enes Ünal, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Ozan Kabak, Semih Kılıçsoy rol aldı.

İLK RAKİP GÜRCİSTAN

Milli takımı 18 Haziran Salı günü Gürcistan ile ilk maçına çıkacak. Almana'da Borussia Dortmund'un maçlarını oynadığı BVB Stadyumu'nda gerçekleşecek maç, Türkiye saatiyle 19.00'da başlayacak.

Türkiye, gruptaki ikinci maçını Portekiz ile yine BVB Stadyumu'nda saat 19.00’da oynayacak. Gruptaki son maç ise 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile karşılaşacak.

Hamburg Volksparkstadion'daki maçın ilk düdüğü 22.00'de çalacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading