A Milli Takım'da flaş karar: İsmail Yüksek ve Mert Günok kadrodan çıkarıldı

A Milli Takım'da flaş karar: İsmail Yüksek ve Mert Günok kadrodan çıkarıldı

UEFA Uluslar B Ligi'nde Karadağ ve İzlanda ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nda sakatlıklar sebebiyle önemli değişiklikler yapıldı. İsmail Yüksek ve Mert Günok'un yerine kaleci Berke Özer kadroya dahil edildi.

Spor

08.10.2024, 12:09

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi'nde Karadağ ve İzlanda maçları öncesinde sakatlık şoku yaşadı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, İsmail Yüksek ve Mert Günok sağlık kontrollerinin ardından aday kadrodan çıkarıldı.

Galatasaraylı taraftarlara Osimhen şoku: Kulüpten sakatlık açıklaması geldi Galatasaraylı taraftarlara Osimhen şoku: Kulüpten sakatlık açıklaması geldi Haberi Görüntüle

TFF'DEN RESMİ AÇIKLAMA

TFF'nin yaptığı açıklamada, İstanbul’da kampa giren milli takımın sağlık kontrolleri sonucunda İsmail Yüksek ve Mert Günok’un sakatlıklarının maçlara kadar tam olarak düzelmeyeceği belirtildi. Her iki oyuncunun da tedavilerine kulüplerinde devam edecekleri bildirildi.

TFF açıklamasında, "UEFA Uluslar Ligi'nde Karadağ ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmalar için dün İstanbul'da kampa giren A Milli Takımı'mızda yapılan sağlık kontrollerinin ardından İsmail Yüksek ve Mert Günok'un sakatlıklarının müsabakalar sürecinde tam olarak iyileşmeyeceği tespit edildi. Aday kadrodan çıkarılan iki futbolcu, tedavilerine kulüplerinde devam edecek. Bu gelişme üzerine ikas Eyüpspor'dan kaleci Berke Özer, A Milli Takım aday kadrosuna davet edildi." ifadeleriine yer verdi.

Türkiye - Karadağ karşılaşması şifreli mi? Türkiye kazanırsa A Ligi'ne mi yükselecek? Türkiye - Karadağ karşılaşması şifreli mi? Türkiye kazanırsa A Ligi'ne... Haberi Görüntüle

BERKE ÖZER KADROYA DAVET EDİLDİ

İki önemli ismin kadrodan çıkarılmasının ardından, kaleci eksikliğini doldurmak amacıyla Eyüpspor'dan Berke Özer milli takım kadrosuna davet edildi. Genç kaleci, A Milli Takım formasıyla önemli bir sorumluluk üstlenmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe Alex de Souza'nın takımını evinde yendi: Eski kaptan maç bitince bunu yaptı Fenerbahçe Alex de Souza'nın takımını evinde yendi: Eski kaptan maç... Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIM'DA SON DURUM

Karadağ ve İzlanda ile oynanacak kritik karşılaşmalar öncesinde teknik heyet, oyuncuların son durumunu yakından takip ediyor. Sakatlıklar nedeniyle yaşanan değişikliklerin ardından, A Milli Takım’ın nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading