A Milli Takım'da hedef lider kalmak! İşte Montella'nın Karadağ maçı muhtemel 11'i

A Milli Takım'da hedef lider kalmak! İşte Montella'nın Karadağ maçı muhtemel 11'i

A Milli Takım, Uluslar Ligi'nde bu akşam Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Galler ile 0-0 berabere kalıp, İzlanda'yı 3-1 mağlup eden milliler grupta averajla lider durumda. Milli Takım'da hedef, Karadağ'ı yenerek gruptaki liderliği devam ettirmek. İşte ayrıntılar ve milli takımın muhtemel 11'i...

Spor

11.10.2024, 11:45

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup üçüncü maçında bu akşam Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Türkiye-Karadağ maçı Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak müsabakayı İtalyan hakem Daniele Chiffi yönetecek. Zorlu geçmesi beklenen müsabaka EXXEN ve TV 8,5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Galler ile 0-0 berabere kalıp, İzlanda'yı 3-1 mağlup eden milliler grupta averajla lider durumda. Milli Takım'da hedef, Karadağ'ı yenerek gruptaki liderliği devam ettirmek.

Süper Lig'de şampiyonu Yapay Zeka açıkladı! 89 puan ve averajla zirve heyecanı Süper Lig'de şampiyonu Yapay Zeka açıkladı! 89 puan ve averajla... Haberi Görüntüle

MONTELLA'NIN MUHTEMEL 11

Teknik direktör Vincenzo Montella'nın; Uğurcan, Zeki, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakçı, Ferdi Kadıoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Orkun, Yunus, Arda, Kerem, Kenan (Barış) 11'ini tercih etmesi bekleniyor.

Eski futbolcu Serhat Akın sosyal medya hesabından duyurdu: 'Ayağıma sıktılar' Eski futbolcu Serhat Akın sosyal medya hesabından duyurdu: 'Ayağıma sıktılar' Haberi Görüntüle

İKİ OYUNCU KADRODAN ÇIKARILDI

A Milli Takım'da kaleci Mert Günok ve orta saha oyuncusu İsmail Yüksek sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. Mert Günok'un yerine kaleci Berke Özer aday kadroya dahil edildi.

A Milli Takım'ın aday kadrosunda Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Doğan Alemdar ve Ozan Kabak sakatlıkları sebebiyle yer almadı.

Icardi eleştiriler karşısında sessizliğini bozdu! Yaptığı paylaşımla adeta ben burdayım dedi... Icardi eleştiriler karşısında sessizliğini bozdu! Yaptığı paylaşımla adeta ben burdayım... Haberi Görüntüle

BARIŞ ALPER'İN CEZASI SONA ERDİ

A Milli Takım’da deplasmanda oynanan Galler maçında kırmızı kart gören ve İzlanda maçında forma giyemeyen Barış Alper Yılmaz’ın cezası sona erdi. Teknik direktör Montella’nın şans vermesi durumunda milli oyuncu sahadaki yerini alabilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading