Yandex Metrica

Abdullah Avcı'dan sürpriz transfer açıklaması

Abdullah Avcı'dan sürpriz transfer açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, transfer çalışmalarında spontane gelişmelerin yaşanabileceğini belirterek, kesin bir sayı vermekten kaçındı. Amaçlarının, her mevkide birbirine yakın rekabeti olan oyuncuları transfer etmek olduğunu dile getiren Avcı, kulübün geleceği için stratejik adımlar attıklarını vurguladı.

Spor

28.06.2024, 15:08

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Abdullah Avcı, takımın ve teknik heyetin enerjisinin son derece yüksek olduğunu belirtti. "Umarım Macaristan kampı da buna doğru cevaplar verecek. Eksiklerimiz tamamlandığında Trabzonspor taraftarının istediği, arzuladığı, keyif aldığı, alkışladığı bir takım olacağız inşallah." ifadelerini kullanan Avcı, taraftara umut dolu mesajlar verdi.

Galatasaray sağ bekini buldu! Yıllık ücreti dudak uçuklattı Galatasaray sağ bekini buldu! Yıllık ücreti dudak uçuklattı Haberi Görüntüle

SEZON HAZIRLIKLARI VE MACARİSTAN KAMPI

24 Haziran'da antrenmanlara başladıklarını ve bu sürecin adaptasyon ile mevcut oyuncuların genel durumunu görmek amacı taşıdığını belirten Avcı, takımın fiziksel ve mental olarak iyi durumda olduğunu söyledi. 1 Temmuz'dan itibaren Macaristan'da başlayacak kampa sağlıklı bir şekilde katılmak istediklerini ve antrenman temposunun oldukça iyi olduğunu ifade etti.

Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan ihanet itirafı: Yatağa ağlayarak girerdim Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan ihanet itirafı: Yatağa ağlayarak girerdim Haberi Görüntüle

YENİ TRANSFERLERİN FİZİKSEL DURUMU

Yeni transferlerin fiziksel durumlarına da değinen Avcı, "Artık bugünün oyuncusu, verdiğim programı yaz tatilinde de uygulayarak hareket ediyor. Onun için şu an itibarıyla iyi gözüküyor. Katılımlarla beraber daha iyi olacağımızın mesajları var." dedi. Yeni transferlerin, takıma kısa sürede uyum sağlayarak performanslarını en üst seviyeye çıkarmalarını beklediğini dile getirdi.

Dünya basınında 'Bizim Çocuklar' manşet oldu: Muhteşem Türkiye yine... Dünya basınında 'Bizim Çocuklar' manşet oldu: Muhteşem Türkiye yine... Haberi Görüntüle

AVRUPA KUPASI HEYECANI

25 Temmuz'da başlayacak Avrupa Kupası macerasına en iyi şekilde hazırlanmak istediklerini belirten Abdullah Avcı, "O güne kadar hazır olmak istiyoruz." şeklinde konuştu. Trabzonspor’un Avrupa arenasında başarılı olabilmesi için çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini ve en iyi performansı sergilemek için yoğun çaba harcadıklarını ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading