Yandex Metrica

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'deki ayrılığı açıkladı: İsteseydik takımda tutardık

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'deki ayrılığı açıkladı: İsteseydik takımda tutardık

Belçikalı golcü Michy Batshuayi’nin Galatasaray'a transfer olması Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekerken Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı'dan konuya ilişkin bir açıklama geldi. Acun Ilıcalı açıklamasında "Hocamız Jose Mourinho ile yaptığımız toplantılarda santrfor konusunda başka bir yol haritası belirledik. Transfer çalışmalarımız ve görüşmelerimiz olumlu bir şekilde sürüyor. Taraftarlarımızın bunu da bilmesini istiyorum. Biz arzu etseydik Batshuayi'yi takımda tutardık. Taraftarımız sabırlı olsun ve bize güvenmeye devam etsin." dedi.

Spor

21.06.2024, 10:40

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Belçikalı forvet Michy Batshuayi ile her konuda anlaşma sağladı. Fenerbahçe'ye yılın çalımını atan Galatasaray, Belçikaylı golcü ile 3 yıllığına el sıkıştı. Sarı-kırmızılı kulüp, Belçikalı golcüye yıllık 3 milyon euro net maaş verecek. Galatasaray, Batshuayi'ye ayrıca imza parası olarak da 3 milyon euro verecek.

Belçikalı golcünün Galatasaray'a transfer olması Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekerken Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı'dan konuya ilişkin bir açıklama geldi.

A Milli Futbol Takımı'ın rakibi kim oldu? Avusturya- Türkiye maçı ne zaman? İşte EURO 2024 son 16 turu eşleşmeleri A Milli Futbol Takımı'ın rakibi kim oldu? Avusturya- Türkiye maçı... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI: İSTESEYDİK TUTARDIK

Acun Ilıcalı, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda hareket ettiklerini ve Belçikalı forvet Michy Batshuayi’yle yola devam etmeme kararı aldıklarını söyledi.

Ilıcalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Hocamız Jose Mourinho ile yaptığımız toplantılarda santrfor konusunda başka bir yol haritası belirledik. Transfer çalışmalarımız ve görüşmelerimiz olumlu bir şekilde sürüyor. Taraftarlarımızın bunu da bilmesini istiyorum. Biz arzu etseydik Batshuayi'yi takımda tutardık. Taraftarımız sabırlı olsun ve bize güvenmeye devam etsin." dedi.

EURO 2024'te çeyrek final eşleşmeleri ve maç programı EURO 2024'te çeyrek final eşleşmeleri ve maç programı Haberi Görüntüle

BATSHUAYİ TAKİPTEN ÇIKARILDI

Fenerbahçe’de başta Fred olmak üzere 4 yabancı oyuncu, Michy Batshuayi’nin gs ile görüşüp anlaşmasından rahatsız oldu. İlk tepkiyi gösteren Fred oldu. Tüm iletişimini kesti.

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading