Sitede Ara

Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin Asbaşkanı oldu: Bu sezonun kilidi birlik, birlik...

Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin Asbaşkanı oldu: Bu sezonun kilidi birlik, birlik...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yeni yönetim listesinde yer alan Acun Ilıcalı, kulübün Asbaşkanı oldu. Ilıcalı, gündeme dair önemli açıklamlarda bulundu.

Spor

05.07.2024, 17:23

Fenerbahçe'nin Asbaşkanı olan Acun Ilıcalı, Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'na gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Asbaşkanımız Acun Ilıcalı, '' Hep beraber birbirimizi daha çok motive ederek, futbolcularımızı destekleyerek, hocamızı da tam anlamıyla mutlu ederek tarihi bir sezon yaşamak istiyoruz. Bu sezonun kilidi birlik, birlik, birlik…'' mesajını verdi.

Fenerbahçe rahat kazandı Beşiktaş fark yedi! İşte UEFA Ülke puanı sıralamasında son durum Fenerbahçe rahat kazandı Beşiktaş fark yedi! İşte UEFA Ülke puanı... Haberi Görüntüle

''ÇOK MUTLUYUZ ÜLKE OLARAK''

Acun Ilıcalı, ''Çok mutluyuz ülke olarak. Çok güzel bir dönem geçiriyoruz. Özlemişiz de böyle duyguları çünkü milli takımımız bizi zamanında çok gururlandırdı, mutlu etti. Son 14-15 senedir böyle çok yüksek bir başarımız yoktu. İlk defa son dönemlerde böyle güzel bir başarı geldi.

Galibiyetler çok önemli ve en mutlu olduğum şey milyonlarca vatandaşımızın yaşadığı Almanya'da bu galibiyetlerin olması; gurbetçi kardeşlerimizin o mutluluğu orada yaşaması ayrıca mutlu ediyor beni. Çok gururluyuz tabii ki. Ben de maçlara gidiyorum; git gel devamlı havadayım. Hollanda maçında Takımımıza başarılar diliyoruz.

Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de tarih yazıyor! 10 yıl sonra bir ilk... Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de tarih yazıyor! 10 yıl sonra bir ilk... Haberi Görüntüle

''DÜNYANIN EN KARİYERLİ HOCALARINDAN BİRİNİ GETİRDİK''

Taraftarlarımızın hem merak hem de istekte bulunması dünyanın en normal şeyi. Bu her takımda olacak şeyler. Bunu çok iyi anlıyorum. Ben de zaten yıllarca hep transferlerde 'Kim gelecek?' diye onu merak ediyordum ama tabii ki burada çok önemli bir konu var; şu anda biz dünyanın en kariyerli hocalarından birini getirdik ve Türkiye'ye gelmiş geçmiş en kariyerli hoca zaten.

Barış Alper Yılmaz'a İngilizler talip: Masadaki rakam belli oldu Barış Alper Yılmaz'a İngilizler talip: Masadaki rakam belli oldu Haberi Görüntüle

''TRANSFERİ BİZİM GETİRMEMİZ ÇOK UYGUN OLMAZ''

Mourinho ismi bizim için hem önemli hem de futbol aklı olarak da Mourinho'nun onaylamadığı bir transferi bizim getirmemiz bence çok da uygun olmaz. Zaten hocamızla uyum içinde çalışıyoruz. Bu konuda taraftarımızın da panik olacağı hiçbir durum yok. 

Transferin 5. günündeyiz henüz transfer dönemi yeni başlamış, 2 ay var. Biz de bu dönem içerisinde hedeflerimizi belirledik doğru bir şekilde hedeflere gidiyoruz ve iyi yoldayız diye düşünüyorum. Şu anki durumumuzu hayalimizdeki kadroyu oluşturacak 'puzzle'ın eksik parçalarını tamamlanmaya başlayacağını görerek söyleyebiliyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading