Yandex Metrica

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin eski golcüsünü kendi takımına transfer etti

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin eski golcüsünü kendi takımına transfer etti

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Brezişlyalı golcü Joao Pedro'yu kadrosuna kattığını açıkladı.

Spor

26.09.2024, 15:45

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana beklentileri karşılayamayan ve takımdan ayrılan Brezilya asıllı İtalyan golcü Joa Pedro'nun yeni adresi belli oldu.

Fenerbahçe'nin Asbaşkanı, aynı zamanda Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, sarı-lacivertli takımdan bir transfer daha yaptı.

İngiliz ekibi, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi feshedilen Joao Pedro'yu kadrosuna kattığını duyurdu.

32 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe formasıyla 28 maça çıktıktan sonra serbest oyuncu statüsüne geçmiş, son olarak Brezilya ekibi Grêmio'da kiralık olarak forma giymiş ve burada 45 maça çıkmıştı.

Beşiktaş-Eyüpspor maçını penaltılar belirledi: Tribünler uzatmada sevinçten havaya uçtu Beşiktaş-Eyüpspor maçını penaltılar belirledi: Tribünler uzatmada sevinçten havaya uçtu Haberi Görüntüle

İTALYA MİLLİ TAKIMI PERFORMANSI

Brezilya doğumlu, bir dönem İtalya Milli Takımı'nda da forma giyen oyuncu, kariyerinde 400'den fazla maça çıktı ve 111 gol attı; bunların 86'sını 2014-2022 yılları arasında Cagliari formasıyla geçirdiği verimli sekiz yılda kaydetti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading