Yandex Metrica

Sitede Ara

Acun Ilıcalı harekete geçti: En Nesyri transferinde Cengiz Ünder'i ortaya attı

Acun Ilıcalı harekete geçti: En Nesyri transferinde Cengiz Ünder'i ortaya attı

Uuz süredir Youssef En-Nesyri transferini bitirmek için uğraşan Fenerbahçe'de Asbaskan Acun Ilıcalı devreye girdi. . Sevilla'ya para artı futbolcu formülünün sunulacağı belirtilirken, takasta adı geçen futbolcu Cengiz Ünder olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor

17.07.2024, 11:14

Transferde hareketli günler geçiren sarı lacivertli ekip, dün Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Maximin'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Şimdi ise gözler forvet hattına gelecek takviyeye çevrilmiş durumda.

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşiyor: Rade Kruniç'in yeni adresi belli oldu Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşiyor: Rade Kruniç'in yeni adresi belli oldu Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI HAREKETE GEÇTİ

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Başkan Ali Koç, asbaşkan Acun Ilıcalı'ya tam yetki verdi. Göreve gelmeden önce, "Bitiremeyeceğim transfer yok" açıklamasıyla dikkat çeken Ilıcalı, En-Nesyri için final görüşmesini yapmak üzere harekete geçti.

27 yaşındaki Faslı futbolcunun kulübü Sevilla, "Avrupa takımlarından birçok ilgi oldu ama henüz bizi memnun eden bir teklif alamadık" demişti.

Fenebahçe'nin yanı sıra Roma ve Suudi Arabistan'dan da Al Quadisiya'nın talip olduğu  golcünnü güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olarak görünüyor.

Okan Buruk çok kibirli! Spor yazarları Galatasaray- Young Boys maçını böyle değerlendirdi... Okan Buruk çok kibirli! Spor yazarları Galatasaray- Young Boys maçını... Haberi Görüntüle

TAKAS DETAYINDA CENGİZ ÜNDER VAR

Acun'un transferi bitirmek için para artı takas teklifin de bulunması bekleniyor. Bu isimlar arasında da Cengiz Ünder'in yer aldığı iddia edildi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading