DOLAR

34.30

%0.22 expand_less

EURO

37.15

%-0 expand_less

ALTIN

3017.30

%0.22 expand_less

BIST

8908.47

%0.4 expand_less

BTC ($)

67688.02

%-0.6 expand_more

Sitede Ara

Acun Ilıcalı Mourinho'yu uyardı: 'Biz geçen sene bu rakipleri yeniyorduk'

Acun Ilıcalı Mourinho'yu uyardı: 'Biz geçen sene bu rakipleri yeniyorduk'

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho ve Acun Ilıcalı arasında Manchester Unıted maçı öncesinde bir toplantı gerçekleştiği öne sürüldü. Toplantıya ilişkin ayrıntıları gazeteci Serdar Ali Çeliklar anlattı.

Spor

25.10.2024, 12:35

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında sahasında Manchester Unıted ile karşı karşıya geldi. Müsabaka karşılıklı atan goller ile 1-1 sonuçlandı. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 5 yaparken, Manchester Unıted ise 3 puan yaptı. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde galibiyeti olmayan Manchester Unıted takımı üst üste 3. maçta ta berabere kalmış oldu.

Maç öncesinde salı günü Jose Mourinho ve As Başkan Acun Ilıcalı arasında bir görüşme sağlandığı ortaya çıktı. Görüşmenin perde arkasını gazeteci Serdar Ali Çeliklar dün yapmış olduğu yayınd açıkladı.

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hızlandı: Hangi yıldız futbolcu ile anlaşmaya varıldı? Bonservis detayları açıklandı... Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hızlandı: Hangi yıldız futbolcu ile anlaşmaya varıldı?... Haberi Görüntüle

"HOCAM BÖYLE OLMAZ "

Çelikler, açıklamasında "Acun Ilıcalı, 'Hocam böyle olmaz diyor. Bir camia senin ağzına bakıyor. Saygı duyuyoruz sana ama sen de bir kendine gel' diyor. Mourınho cevap veriyor. 'Bu oyuncu istediğim verime gelmedi, bu beklediğim gibi çıkmadı' falan diyor, En-Nesyri için. Şunun savunması iyi değil, bunun kafası burada değil falan diyor Mourinho" ifadelerin kullandı.

Futbol camiasında şok: TFF'de beklenmedik istifa! Kim görevden ayrıldı? Futbol camiasında şok: TFF'de beklenmedik istifa! Kim görevden ayrıldı? Haberi Görüntüle

"BIZ SENİNLE OYUNCU TARTIŞAMAYIZ"

Acun Ilıcalı'nın ise Portekizli çalıştırıcının bu sözlerine verdiği cevabı da paylaşan Çelikler, şunları söyledi: "Ilıcalı, 'Biz seninle oyuncu tartışamayız ama takım oynamıyor. Sonuçta bu rakiplere geçen sene başka bir şey oynuyorduk ve yeniyorduk' diyor. Toplantı bu şekilde bitiyor" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading