Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Fenerbahçe As Başkanı Acun Ilıcalı, transfere dair açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe taraftarın durumunu yakından takip ettiği ismi dair önemli bir noktaya değinen Acun Ilıcalı, camianın yüreğine su serpti.

Spor

12.10.2024, 14:18

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de son olarak Antalyaspor'u deplasmanda 2-0, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Twente ile 1-1 berabere kaldı.  Ligde oynadığı bu müsabakanın ardından son haftayı bay geçiren sarı lacivertli ekip, milli ara ile birlikte uzun bir mola verdi. Fenerbahçe, bu uzun arada eksiklerine kapatarak lige formda bir geri dönüş yapmak istiyor.

Volkan Demirel'in Bertuğ Yıldırım anısı gündem oldu! Bakın o paraya nasıl satılmış Volkan Demirel'in Bertuğ Yıldırım anısı gündem oldu! Bakın o paraya... Haberi Görüntüle

OCAK AYI İÇİN KOLAR SIVANDI

Fenerbahçe, kafasına lige ve diğer kulvarlara vermişken, yavaş yavaş transferi de düşünmeye başladı. Takımın eksik kalan bölgeleri için Teknik Direktör Jose Mourinho ile sık sık toplantı halinde olan Fenerbahçe, Ocak ayı için kolları sıvadı. Sarı lacivertli yönetim, Ocak ayında kesin olarak kalan bölgeleri tamamlamak istiyor.

Bugün hangi maçlar var? 30 Eylül Pazartesi maç programı Bugün hangi maçlar var? 30 Eylül Pazartesi maç programı Haberi Görüntüle

TRANSFER AÇIKLAMASI

Fenerbahçe As Başkanı Acun Ilıcalı geçtiğimiz günler Beyaz TV'nin konuğu oldu. Önemli konulara dair açıklamalarda bulunan Ilıcalı için eski futbolcu ve spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz, program sonrasında da kısa bir sohbet gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Programın ardından Durmaz Ilıcalı'ya Fenerbahçelilerin durumunu yakından takip ettiği İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel'i sordu. Ilıcalı'da iki oyuncu ile de görüştüklerini belirtti.

Acun Ilıcalı Abdülkerim Durmaz'a yapmış olduğu açıklamada, "Biz ikisiyle de görüşüyoruz. Bırakmak aklımızın ucundan geçmez ama fiyatta enteresan şeyler olur ya da adamın ailevi bir sorunu olur gitmek isterse onu bilemem. İkisini de hem biz hem de hocamız çok tutuyor. Uzun yıllar beraber olmak istiyoruz. Durum bu" ifadelerine yer verdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading