Acun Ilıcalı'nın kulübünde sürpriz ayrılık! Hull City’de neler oluyor?

Acun Ilıcalı'nın kulübünde sürpriz ayrılık! Hull City’de neler oluyor?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de beklenmedik bir ayrılık yaşandı.İngiltere Championship'te mücadele eden Hull City, sezon ortasında önemli bir ayrılıkla sarsıldı. Kulübün, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Tan Kesler ile yollar ayrıldı.

Spor

17.10.2024, 16:28

Acun Ilıcalı’nın 2021’de devraldığı Hull City, kulübü yeniden yapılandırma çabaları dikkat çekiyor. Kulübün önemli bir ismi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Tan Kesler ile ilişkisi kesildi. Bu ayrılık, taraftarlar arasında şaşkınlık yaratırken, takımın geleceği ve yeni atamalar konusunda soru işaretleri ortaya çıktı.

İsrail'in uluslararası futboldan men edilmesi çağrısı: Rusya örneği verildi İsrail'in uluslararası futboldan men edilmesi çağrısı: Rusya örneği verildi Haberi Görüntüle

YERİNE KİM GEÇECEĞİ BELLİ DEĞİL? 

Ancak bu beklenmedik gelişme, sezonun geri kalanı için stratejik bir değişiklik anlamına gelebilir. Kulüp, ayrılığın nedenlerine dair resmi bir açıklama yapmazken, yerine kimin geçeceği konusunda spekülasyonlar sürüyor.

Hull City'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada:

 "İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Tan Kesler ile karşılıklı anlaşmayla yollarımızı ayırdık. Tan'a gelecek için en iyisini diliyoruz ve zamanı gelince taraftarlarımıza daha detaylı bilgi vereceğiz." ifadelerine yer verildi.

Hull City, ligin orta sıralarında mücadele ederken bu ani gelişmenin takımın performansına nasıl yansıyacağı merak konusu​ oldu. 

Süper Lig'den büyük sürpriz: Dünyanın en iyileri arasında hangi Türk takımları yer aldı? Süper Lig'den büyük sürpriz: Dünyanın en iyileri arasında hangi Türk... Haberi Görüntüle

TAN KESLER KİMDİR? 

Tan Kesler, 12 Temmuz 1978 doğumlu bir iş insanıdır. Acun Ilıcalı'nın İngiltere'deki futbol kulübü Hull City'nin başına 2022'nin Ocak ayında bu pozisyonda göreve başlamış ve kulübün yönetiminde önemli bir rol oynadı. Kesler'in bir oğlu vardır ve kişisel hayatını oldukça mütevazı bir şekilde sürdürmektedir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading