Acun Ilıcalı'ya büyük darbe! Milyonluk vurgun: "En güvendiği insanlar tarafından sırtından vuruldu"

Acun Ilıcalı'ya büyük darbe! Milyonluk vurgun: "En güvendiği insanlar tarafından sırtından vuruldu"

Fenerbahçe AS Başkanı Acun Ilıcalı hakkında İngiltere'de sahip olduğu Hull City kulübünde problemeler yaşadığı öne sürüldü. Acun Ilıcalı'nın kulüp içerisinde en güvendiği insanlar tarafından ihanete uğradığı ifade edildi.

Spor

17.10.2024, 15:38

Türk televizyonlarının sevilen ismi ve Fenerbahçe AS Başkanı Acun Ilıcalı, 2022 yılında İngiltere'de Championship'de mücadele veren Hull City'i satın aldı. Takımı kötü bir dönengeç içerisinden satın alan Acun Ilıcalı'ya Hull City'li taraftarlar yoğun bir destekde bulunmuştu. Ilıcalı'nın takımı satın alışı sonrası şehrin dört bir yani Türk Bayrakları ile donatılmıştı.

Acun Ilıcalı'nın başkan oluşunun ardından Hull City'i ligi; 2022/2023 sezonunda 15'inci, 2023/2024 sezonunda 7'inci sırada tamamladı. Bu sezon ise İngiletere Championship Lig'inde geride bırakılan 9 haftada Hull City; 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Hull City bu müsabakalarda 15 puan toplayarak ligde 7'inci sırada konum aldı. Hull City bu maçlarda rakip ağları; 16 kez sarsarken, kalesinde ise 10 gol gördü.

Süper Lige yabancı VAR hakemleri mi geliyor? Hacıosmanoğlu açıkladı! Süper Lige yabancı VAR hakemleri mi geliyor? Hacıosmanoğlu açıkladı! Haberi Görüntüle

DARBE YEDİ!

Gazeteci Barış Yurduseven, Acun Ilıcalı hakkında önemli bir iddia öne sürdü. Yurduseven, kulüpte milyonluk bir vurgun yaşandığını ve Jaden Philogene'nin Aston Villa transferi ile bunun başlandığını ifade etti. Barış Yuduseven ayrıca Acun Ilıcalı'nın en güvendiği insanlar tarafından darbe yediğini ve bu  durumu geç fark ettiğini vurguladı.

Galatasaray Başkanı Özbek'ten Ilıcalı'ya sert tepki: Bu zihniyetin bundan önce de karşısında olduk yine karşısında olacağız! Galatasaray Başkanı Özbek'ten Ilıcalı'ya sert tepki: Bu zihniyetin bundan önce... Haberi Görüntüle

"ACUN'U SIRTINDAN BIÇAKLADILAR"

Barış Yurduvuseven X hesabından şu ifadelere yer verdi: "Acun Ilıcalı’ya büyük darbe..! Hull City’de Milyon Pound’luk vurgun!!! “ diyorum ve gerisini muhabir arkadaşlara bırakıyorum “ ( hadi size bir tiyo daha Philogene - Aston Villa transferinden başlayın ) Acun Ilıcalı en güvendiği insanlar tarafından sırtından vuruldu… Ilıcalı geç kalsa da gerekeni yapmış!!! “ Ne olursa olsun hayat kimseye güvenmeden yaşanılacak bir yer değil “Geçmiş olsun… Umarım hukuki yollara gider ve kulüplerde yaşanan bu tip olaylara da bir örnek olur!" Dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading