Adı Beşiktaş ile anılıyordu! Ve sürpriz imza...

Adı Beşiktaş ile anılıyordu! Ve sürpriz imza...

Adı sık sık Beşiktaş ile anılan Heidenheim forması giyen Alman futbolcu Jan-Niklas Beste, Portekiz ekibi Benfica ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor

12.07.2024, 11:06

Heidenheim forması giyen Jan-Niklas Beste'nin yeni adresi, Beşiktaş değil, Benfica oldu. Portekiz ekibi, Alman futbolcuyu 10 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı ve 2029 yılına kadar sürecek bir sözleşme imzaladı.

Icardi eleştiriler karşısında sessizliğini bozdu! Yaptığı paylaşımla adeta ben burdayım dedi... Icardi eleştiriler karşısında sessizliğini bozdu! Yaptığı paylaşımla adeta ben burdayım... Haberi Görüntüle

TRANSFER DETAYLARI

Benfica, Jan-Niklas Beste transferini resmen duyurdu. 10 milyon Euro bedelle Heidenheim'dan transfer edilen Beste, Portekiz ekibiyle 5 yıllık bir sözleşmeye imza attı. Bu transfer Benfica'nın gelecek sezon için kadrosunu güçlendirme çabalarının bir parçası olarak kayda geçti.

Fenerbahçeli yabancı futbolcudan ‘bozkurt’ işareti: O görüntü çok konuşulacak... Fenerbahçeli yabancı futbolcudan ‘bozkurt’ işareti: O görüntü çok konuşulacak... Haberi Görüntüle

JAN-NIKLAS BESTE'NİN PERFORMANSI

25 yaşındaki Jan-Niklas Beste, geçen sezon Heidenheim formasıyla dikkat çekici bir performans sergiledi. Toplamda 32 maça çıkan Beste, 8 gol ve 14 asistle takımına önemli katkılarda bulundu. Bu başarılı performansı, onu Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin radarına soktu.

EuroCup'ta sürpriz değişikliği: Beşiktaş-Hapoel maçı Belgrad'da oynanacak! EuroCup'ta sürpriz değişikliği: Beşiktaş-Hapoel maçı Belgrad'da oynanacak! Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ İLE ANILMASI

Adı Beşiktaş ile anılan Jan-Niklas Beste'nin Benfica'ya transferi, Türk futbolseverler arasında şaşkınlık yarattı. Beşiktaş'ın ilgisine rağmen, Beste'nin tercihinin Benfica olması, transfer piyasasında ses getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading