Adrien Rabiot Galatasaray'dan transfer için ne istedi? Gizli pazarlık ortaya çıktı

Adrien Rabiot Galatasaray'dan transfer için ne istedi? Gizli pazarlık ortaya çıktı

Juventus ile sözleşmesi sona eren Adrien Rabiot'nun ismi, Galatasaray ile anılmaya devam ediyor. İtalyan basınından gelen bilgilere göre, yıldız futbolcunun maaş talebi dikkat çekici.

Spor

15.07.2024, 16:37

Juventus ile sözleşmesi sona eren Adrien Rabiot, birçok büyük kulübün transfer listesinde yer alıyor. Milan ve Real Madrid gibi devlerin yanı sıra Galatasaray da Fransız orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, transfer çalışmalarını sürdürürken, Rabiot'nun maaş talebi gündeme bomba gibi düştü.

Beykoz'da Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırının soruşturması tamamladı! Dava hangi mahkemeye taşındı? Beykoz'da Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırının soruşturması tamamladı! Dava hangi... Haberi Görüntüle

İTALYAN BASININDAN ÇARPICI İDDİA

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre, Adrien Rabiot, yeni takımından yıllık 8 milyon euro net ücret talep ediyor. Bu yüksek maaş talebi, Galatasaray'ın transfer sürecindeki en büyük engellerden biri olarak görülüyor.

Son dakika... A Milli Takım İzlanda'da tarih yazdı! Buzda dansın krallarından 3 puan Son dakika... A Milli Takım İzlanda'da tarih yazdı! Buzda dansın... Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Adrien Rabiot, geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla 35 maça çıktı. 29 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 5 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Orta sahada sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Rabiot, birçok kulübün radarında bulunuyor.

İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe ile sözleşmesi uzatılıyor mu? Fenerbahçe Kahveci'yi takımda tutmak için yeni adımlar atıyor! İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe ile sözleşmesi uzatılıyor mu? Fenerbahçe Kahveci'yi... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN TRANSFER STRATEJİSİ

Galatasaray, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Adrien Rabiot gibi önemli bir ismi kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılılar, oyuncunun maaş talebi konusunda nasıl bir strateji izleyecekleri merak konusu.

Adrien Rabiot'nun yüksek maaş talebi, Galatasaray'ın transfer sürecini zora soksa da, kulübün bu konuda nasıl bir hamle yapacağı ve oyuncunun geleceği merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading