Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe için şok sözler! Bizimkisi doğru yol. Onlar yanlış yolda!

Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe için şok sözler! Bizimkisi doğru yol. Onlar yanlış yolda!

Benfica’nın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, bir sosyal medya platformunda Fenerbahçe’ye sert mesaj gönderdi. Aktürkoğlu, "Fenerbahçeli yakın arkadaşlarım var ama ben Galatasaraylıyım. Bizimkisi doğru yol. Onlar yanlış yolda ama belki bir gün farkına varırlar." dedi.

Spor

05.10.2024, 13:01

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan ve Portekiz temsilcisinde müthiş bir performans sergileyen Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu.

Mauro Icardi ve Barış Alper Yılmaz'la olan arkadaşlarına dair soruya Kerem Aktürkoğlu şu cevabı verdi:

ESKİ TAKIM ARKADAŞLARIMLA SÜREKLİ KONUŞUYORUM

"Mauro Icardi ile bizim aramızda bir şey yok. Ben onu o da beni seviyor. Galatasaray'daki takım arkadaşlarımla sürekli konuşuyoruz. Barış Alper ile küs değiliz. Konuşuyoruz. Hayatın akışı, her zaman herkesle çok çok samimi olup güzel şeyler paylaşmayabilirsin hayatta. Barış çok çok iyi bir oyuncu." dedi.

KÖTÜ GÜNDE DESTEK VERMEK BÜYÜKLÜKTÜR

Türk futbolculara daha fazla destek olunması gerektiğini belirten Kerem Aktürkoğlu, "Türk oyunculara biraz daha destek olun. İnanın en fazla Türk oyuncular istiyor, en fazla onlar bu kulübü sahipleniyor. Yunus, Abdülkerim ve Berkan ne varsa onlarda var. Kötü günde destek vermek büyüklüktür. Tabii ki biz de üzülüyoruz." belirtti.

ONLAR YANLIŞ YOLDA!

Fenerbahçeli arkadaşlarının yanlış yolda olduğunu vurgulayan Kerem Aktürkoğlu, "Fenerbahçeli yakın arkadaşlarım var ama ben Galatasaraylıyım. Bizimkisi doğru yol. Onlar yanlış yolda ama belki bir gün farkına varırlar" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading