Alex de Souza kötü başladı! 2'de 2 mağlubiyet

Alex de Souza kötü başladı! 2'de 2 mağlubiyet

Antalyaspor, teknik direktör Alex de Souza liderliğinde çıktığı ikinci hazırlık karşılaşmasında da yenilgiyle sahadan ayrıldı. Antalyaspor, Katar temsilcisi Al-Khor'a 2-1'lik skorla mağlup oldu.

Spor

19.07.2024, 15:50

Süper Lig'in başarılı takımlarından Antalyaspor, Burdur kampının son gününde Katar 2. Lig takımlarından Al-Khor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında 2-1'lik skorla yenildi. İlk karşılaşmasında Rus takımı Akron Togliatti'ye 3-2 mağlup olan Antalyaspor, son sonuçla beraber Alex de Souza yönetiminde çıktığı ikinci mücadeleyi de kazanamadı.

Ünlü futbolcudan üzen haber! 40 yaşında futbol kariyerini noktaladı Ünlü futbolcudan üzen haber! 40 yaşında futbol kariyerini noktaladı Haberi Görüntüle

MAÇIN DETAYLARI

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Kompleksi'ndeki İstiklal Stadı'nda oynanan mücadelede, Antalyaspor'un ilk 11'inde Ataberk Dadakdeniz, Burak İngenç, Erkan Eyibil, Osman Özmert, Efecan Gülerce, Arda Akkaş, Emir Gürlek, Mert Yılmaz, Civan Türkay, Mehmet İlhan ve Yannick Nkurunziza  sahaya çıktı.

12. dakikada Al-Khor, Yohan Boli'nin golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 46. dakikada yine Yohan Boli'nin golüyle Al-Khor durumu 2-0 yaptı. Antalyaspor, 66. dakikada Moussa Djenepo'nun golüyle farkı 1'e indirse de, maçta başka gol olmayınca Katar temsilcisi sahadan 2-1 galip ayrıldı.

İspanyol basını Arda Güler'e methiyeler yağdırdı! Parlayan yıldız... İspanyol basını Arda Güler'e methiyeler yağdırdı! Parlayan yıldız... Haberi Görüntüle

ALEX DE SOUZA'NIN AÇIKLAMALARI

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, Burdur'da çok iyi karşılandıklarını ve burada iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Alex de Souza, "Biz de en iyi şekilde çalıştık. Şimdi ikinci etapta Erzurum'da devam edeceğiz." dedi.

Alex, futbolda gol atan tarafın kazandığını vurgulayarak, "Bunu yapmaya ve en iyi futbolu oynamaya çalışacağız. Burdur kampını çok iyi bitirdik. Erzurum'da çalışmaya devam edeceğiz. Burada iki maç oynadık, Erzurum'da da hazırlık maçlarımız olacak." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nu unutturacak transfer! Ocak ayı bombası! Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nu unutturacak transfer! Ocak ayı bombası! Haberi Görüntüle

GENÇ OYUNCULARIN ÖNEMİ

Alex de Souza, Antalyaspor'un altyapısının kulübe her zaman yardımcı olduğunu belirtti ve genç oyuncuların önemine değindi. "Genç oyuncular bize her zaman yardımcı oluyor. Yarışmacı bir takım kurmayı hedefliyoruz ve bu şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.

Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam edecek ve burada da hazırlık maçları yaparak takımın performansını artırmayı hedefleyecek. Alex de Souza yönetiminde genç oyuncuların da katkısıyla güçlü bir takım oluşturmayı planlayan kırmızı-beyazlılar, yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı amaçlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading