'Alfa' Güler! Real Madrid sonrası diğer gençlerin de önü açıldı

'Alfa' Güler! Real Madrid sonrası diğer gençlerin de önü açıldı

Fenerbahçe, Arda Güler'i Real Madrid'e transfer ettikten sonra genç futbolcularına yurt dışı deneyimi kazandırmak amacıyla U15 ve U12 takımlarını Moskova'da düzenlenen futbol turnuvalarına katıldı.

Spor

23.01.2024, 21:17

Fenerbahçe'nin genç takımları, Moskova'da düzenlenen turnuvalarda önemli rakiplerle mücadele etti. U15 takımı UTLC CUP 2023 kapsamında Moskova'ya geldi ve Sport Arena Cup turnuvasına da U12 takımı katıldı. Turnuvada Zenit, Lokomotiv Moskova, Dinamo Moskova, CSKA Moskova, Rubin Kazan ve Kızıl Yıldız gibi güçlü takımlar da yer aldı.

U15 takımının antrenörü Tayfun Seven, yurt dışı deneyimini ilk defa yaşadıklarını ve takımın geçen yıl Türkiye şampiyonu olduğunu belirterek, bu turnuvaların seviyelerini ölçme açısından önemli olduğunu ifade etti. Ancak dört futbolcularının milli takıma gitmesi nedeniyle tam kadro olamadıklarını dile getirdi.

Galatasaraylı taraftarlardan Transfermarkt'e büyük tepki! Osimhen'in değerinde rekor düşüş Galatasaraylı taraftarlardan Transfermarkt'e büyük tepki! Osimhen'in değerinde rekor düşüş Haberi Görüntüle

YURT DIŞI TURNUVALARI

U12 Teknik Direktörü Aydın Perçin ise, genç futbolculara uluslararası deneyim kazandırmak amacıyla sürekli olarak yurt dışındaki turnuvalara katıldıklarını ve bu turnuvaların önemini vurguladı.

Moskova'da düzenlenen turnuva 20 Ağustos tarihine kadar devam edecek ve Fenerbahçe'nin genç yetenekleri bu süre içinde önemli deneyimler kazanma fırsatı bulacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading