Yandex Metrica

Ali Koç o futbolcu için talimat verdi: Bu transferi bir an önce bitirin!

Ali Koç o futbolcu için talimat verdi: Bu transferi bir an önce bitirin!

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de başkan ALi Koç devreye girdi. Koç, kurmaylarıyla yaptığı görüşmede hedefteki yıldız futbolcu için transferinin bir an önce bitirilmesi için talimat verdi. İşte detaylar...

Spor

09.07.2024, 11:27

Fenerbahçe'de gelecek sezon hazırlıkları devam ediyor. Sarı lacivertliler, hedefindeki futbolculara artık imza atırmanın hesabını yapıyor.

Takımın başına geöen Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer listesini şekillendiren sarı lacivertli ekip, golcü transferini bir an önce bitirmek istiyor.

Batshuayi'nin de ayrılığının ardından gözler forvet transferine çevrilniş durumda. Milan forması giyen Divock Origi, kadroda düşünülmediği için genç takıma gönderişdi. 20 yaşındali forvetin menajeri tarafından Knarya'ya önerildiği öne sürüldü. Ancak yeni sezonda 12 yabancı sınırlaması olması ve Origi'nin son yıllarda yaşadığı düşüş nedeniyle Mourinho'dan onay çıkmadı.

Fenerbahçe'de sıra geldi 6 numara transferine! Mourinho'nun listesinde olan 3 yıldız Fenerbahçe'de sıra geldi 6 numara transferine! Mourinho'nun listesinde olan 3... Haberi Görüntüle

BAŞKANDAN EN-NESYRI TALİMATI

Mourinho'nun forvet hattında 1 numaralı isteği olan oussef En-Nesyri için tüm şartları zorladı. Sevilla ile yapılan pazarlıklar sonunda anlaşmaya varan Fenerbahçe, 27 yaşındaki golcüye teklfini sundu.

Futbolcunun menajeri, daha önce anlaşma sağlanan rakamdan fazlasını talep etti. Mario Branco bu talebi geri çevirdi. Süreç uzayınca Ali Koç devreye girdi. Koç, Mourinho’nun en çok istediği isim olan Youssef En-Nesyri için kurmaylarına talimat verdi.

Fenerbahçe, Cenk Tosun transferini resmen açıkladı Fenerbahçe, Cenk Tosun transferini resmen açıkladı Haberi Görüntüle

LUGANO'YA YETİŞTİRMEK İSTİYOR

Ali Koç'un Branco ve transferle ilgilenen yöneticilerle görüşme gerçekleştirip, “En-Nesyri transferi çok uzadı. Mourinho çok istiyor. Ne gerekiyorsa yapın, bu işi bir an önce bitirin” dediği öğrenildi.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki ilk maçına 23 Temmuz’da Lugano karşısında çıkacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading