Ali Koç'dan Fenerbahçelileri küplere bindirecek Ryan Kent sözleri: taraftarlar duymasın!

Ali Koç'dan Fenerbahçelileri küplere bindirecek Ryan Kent sözleri: taraftarlar duymasın!

Fenerbahçe'nin karşılık anlaşarak sözleşmesini fesih ettiği Ryan Kent için Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un geçmişte yapmış olduğu bir açıklama sosyal medyada gündem oldu. Fenerbahçe taraftarını kızdıracak açıklamalarda bulunan Başkan Ali Koç, Ryan Kent için "helal olsun diyeceksiniz" demişti.

Spor

18.10.2024, 18:13

Fenerbahçe'nin geçen sezonki yaz transfer döneminde Rangers ile sözleşmesinin sona ermesi sonrasında kadrosuna kattığı Ryan Kent, büyük hayal kırıklığı yarattı. Forma şansı bulmakta güçlük çeken oyuncu, antrenman performanslarıyla kadroya girmeyi bile başaramadı. Mutsuz bir görüntü sergiliyen Ryan Kent, formayı aldığı maçlarda ise taraftara saç baş yoldurttu.

Semih Kılıçsoy rakiplerini solladı! Beşiktaş'ın genç yıldızından süper istatistik Semih Kılıçsoy rakiplerini solladı! Beşiktaş'ın genç yıldızından süper istatistik Haberi Görüntüle

BÜYÜK ÜMİTLERLE TRANSFER EDİLDİ!

Fenerbahçe, 2023/2024 transfer sezonunda Rangers ile sözleşmesi biten Ryan Kent ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı. O dönemin ilk transferi olan İngiliz futbolcu, İskoçya'daki performansıyla sarı lacivertli taraftarı heyecanlandırmıştı. Büyük beklentiler içerisinde transfer edilen oyuncu, sezona da iyi bir giriş yapmıştı. Hazırlık karşılaşmalarında ilk 11'de forma giyen oyuncu, ligin başlamasıyla beraber adete ortadan kayboldu. Kadroya girmekte güçlük çeken oyuncu hayal kırıklığı yarattı.

Türkiye Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

GİTMEMEMEKTE İNAT ETTİ!

Ryan Kent, kendisine gelen birçok teklifi elinin tersiyle geri itti. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Lazio'nun kiralık olarak Fenerbahçe ile anlaşmasının ardından oyuncunun istemesi sonrası bu transfer iptal olmuştu. Ryan Kent, bu yazda yurt içi ve yurt dışından gelen birçok teklifi reddetti. 

Arda Güler için İspanyollardan çok konuşulacak iddia: İnancını yitirdi Arda Güler için İspanyollardan çok konuşulacak iddia: İnancını yitirdi Haberi Görüntüle

YOLLAR AYRILDI

Fenerbahçe, dün gece Ryan Kent'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşarak fesih olduğunu açıkladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada "Profesyonel futbol A takımı oyuncularından Ryan Kent ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi fesih edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi. Fenerbahçe formasını 19 kez terleten İngilis futbolcu, 1 gol attı.

Süper Lig'de şok! 7 Kulüp PFDK'ye sevk edildi... Süper Lig'de şok! 7 Kulüp PFDK'ye sevk edildi... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ'UN SÖZLERİ VİRAL OLDU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçmişte Ryan Kent için yapmış olduğu açıklama sosyal medyada gündem oldu. Katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Başkan Ali Koç, “Ryan Kent daha süre almadı ama göreceksiniz helal olsun diyeceksiniz aldığımız için” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading