Yandex Metrica

Sitede Ara

Ali Koç'tan dikkat çeken açıklama: Değişimin kazanması iyi oldu

Ali Koç'tan dikkat çeken açıklama: Değişimin kazanması iyi oldu

Fenerbahçe Kulübü, temmuz ayı olağan yüksek divan kurulu toplantısı için bir araya geldi. Toplantıya katılan Aziz Yıldırım'a geldiği için teşekkür eden  Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Spor

27.07.2024, 14:15

Fenerbahçe  Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra eski başkan Aziz Yıldırım da katıldı.

Toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulunan Ali Koç, "Hepimiz Olimpiyatlara giden tüm sporcularla gurur duyuyoruz. İnşallah en yüksek sayıda madalya ile dönerler. Çünkü ülkemiz bunu hak ediyor. Belki 27 sporcu Paris'e başka kulüplerden gitse teşekkür ederlerdi ancak biz olunca çok konuşan çıkmıyor. Antrenörlerimize, sponsorlarımıza teşekkür ederim. dedi.

Ali Koç'un öne çıkan açıklamaları: 

Süper Lig devlerinin peşinde koştuğu Anderson Talisca transferi için karar çıkrı Süper Lig devlerinin peşinde koştuğu Anderson Talisca transferi için karar... Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM SÖZLERİ

Aziz başkanın burada olması çok anlamlı. Dünyanın en büyük spor kulübü olma vizyonunu Fenerbahçe'ye o yerleştirdi.

Aziz Yıldırım'ın mevcudiyeti, başkan kim olursa olsun destek vermesi büyük bir rekabet avantajı kazandırır. Bunu inşallah ileriki günlerde göreceğiz. Burada olduğu için başkanımıza ve arkadaşlarına teşekkür ederim.

Fatih Terim'in en yakın dostundan flaş açıklamalar: Dursun Özbek'in sorumluluğu fazla! Fatih Terim'in en yakın dostundan flaş açıklamalar: Dursun Özbek'in sorumluluğu... Haberi Görüntüle

"DEĞİŞİMİN KAZANMASI İYİ OLDU"

Giden geleni aratır mı? Başkanınız olarak şunu söyleyebilirim; değişimin kazanması daha iyi oldu. Bu saatten sonra söylemler değil eylemler önemli. Adil iklim sağlanırsa bunun destekçisi olacağız.

Süper Lig devine 'Fenerbahçe'nin pilot takımı' demişti! Türkiye'nin yeni spor yorumcusu Nihat Doğan'a sert geri dönüş: Sabrımız taşıyor Süper Lig devine 'Fenerbahçe'nin pilot takımı' demişti! Türkiye'nin yeni spor... Haberi Görüntüle

''İSYAN EDENLER KAZANDI''

TFF seçimlerinde isyan edenler kazandı. Sonucu pek çok yer için sürpriz oldu. Bir ittifak kazandı. Bu ittifak kendinden oldu. Bu ittifak futbolun bağımsız olması anlamında çok önemli.

Devletin çorbada tuzu olacak ancak biz sahada devletin elinin olmamasını istiyoruz. Kurulların liyakatle kurulmasını istiyoruz. Bir kulübün transfer tahtası kapandığında sihirli bir olmamasını istiyoruz.

UEFA'dan Trabzonspor'a şok ceza! UEFA'dan Trabzonspor'a şok ceza! Haberi Görüntüle

'' HERKES BU TOPA GİRMELİ''

99 puan topladık, 7,5 milyon dolar aldık. Anadolu kulüpleri bu az gelir nedeniyle müdahaleye açık hale geliyor. Futbolun dünya çapında olması için devlet destek olacak. Devlet olmasa bu stattlar olur muydu? Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı... Herkes topa girmeli. Kısır bir rekabet içerisindeyiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading