Yandex Metrica

Sitede Ara

Ali Koç'tan sürpriz transfer açıklaması: Babası çok iyi Fenerbahçelidir

Ali Koç'tan sürpriz transfer açıklaması: Babası çok iyi Fenerbahçelidir

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, kulübün transfer çalışmalarına dair merak edilen bir kaç konuya açıklık geitrdi. Koç, çok ümitliyim dediği yıldızı anlattı herkese sürpriz oldu.

Spor

22.07.2024, 10:01

Fenerbahçe Başkanı Ai Koç, gündemde dair önemli açıklamalarda bulundu.

Tüm Dünya Galatasaray'ın transferini konuşuyor! İşte Osimhem Tüm Dünya Galatasaray'ın transferini konuşuyor! İşte Osimhem Haberi Görüntüle

''SON YILLARIN EN ERKEN TRANSFERİNİ YAPTIK''

Koç,  "Taraftarlarımız transferler konusunda bağırıp çağırıyordu. Seçim biter bitmez olacak diye. Son yılların en erken transferlerini yaptık. Bir tane forvet transferimiz kaldı. Onda da mesafe kat ettik. B ve C planlarını da geliştiriyoruz. Birazcık sabır, birazcık insaf talep ediyoruz. İnşallah daha iyi olacağız" dedi.

Ertuğrul Doğan'dan flaş Bankalar Birliği açıklaması: Resmi olarak çıkacağız Ertuğrul Doğan'dan flaş Bankalar Birliği açıklaması: Resmi olarak çıkacağız Haberi Görüntüle

''CENK'İN BABASI ÇOK İYİ FENERBAHÇELİDİR''

"Cenk Tosun'dan umutluyum. Cenk'in babası çok iyi Fenerbahçelidir. Talihsiz sakatlıklar yaşadı. Ama Cenk'in fundamentali çok kuvvetli. İnşallah Beşiktaş'a hizmet ettiği gibi Fenerbahçe'ye de hizmet edecek. EURO 2024'te az süre aldı ama çok iyi bir gol attı.

ManU'dan 60 milyon Euro'luk transfer! ManU'dan 60 milyon Euro'luk transfer! Haberi Görüntüle

''BARTUĞ'DAN ÇOK ÜMİTLİYİM''

Ben bu sene Bartuğ'dan çok ümitliyim. Hoca çok beğeniyor. İyi takımımız var. Takviyelerle daha iyi olduk. Kazadan beladan uzak, sakatlıksız bir sezon olur. Geçen sene çok sakatlık yaşadık. Maç kaçıranlar oldu. Bu sezon olmamasını diliyoruz." ifadelrini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading