Yandex Metrica

Sitede Ara

Ali Koç'tan yeni TFF değerlendirmesi: Cesaret lazım

Ali Koç'tan yeni TFF değerlendirmesi: Cesaret lazım

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Riva'da Kulüpler Birliği Vakfı üyeleriyle gerçekeşen toplantının ardından yeni TFF yönetimini değerlendirdi.  İşte detaylar..

Spor

07.08.2024, 16:29

Türkiye Futbol Federasyonu'nunda geçtiğimiz günlerde köklü bir değişim yaşandı. Başkanlık seçimlerinde  İbrahim Hacıosmanoğlu 134, Mehmet Büyükekşi ise 129 oy aldı. Bu sonuçla Hacıosmanoğlu, TFF’nin 44. başkanı oldu.

Büyükekşi'nin yönetiminden memnun olmadığını her seferinde dile getiren Ali koç, bu değişimi  Riva’da Kulüpler Birliği Vakfı üyeleriyle gerçekleşen toplantının ardından değerlendirdi.

TFF duyurdu! Süper Lig'de 4. hafta düdük çalacak hakemler açıklandı! TFF duyurdu! Süper Lig'de 4. hafta düdük çalacak hakemler açıklandı! Haberi Görüntüle

''SEÇİM HEPİMİZİ YORDU''

Ali Koç'un öne çıkan açıklamaları:

Değişimden yana delegelerin bir harekette bulunması sokağa da bir umut oldu. İrade, cesaret ve yol haritası olsun yeter. Bu yeni TFF'den 8-9 tane kulüp başkanlığı yapmış tecrübeli isimler var. Kurullarda uzman isimlerin başa getirildiğini gördük. Hukuk ve spor tarafında tecrübeli insanlar var. En önemlisi niyet.

Beşiktaş'tan Türkiye'ye adım atmaya korkan İsrailli rakiplerine sert tepki: Pabuç bırakmayız, Çok çekiniyorlarsa turnuvadan çekilsinler! Beşiktaş'tan Türkiye'ye adım atmaya korkan İsrailli rakiplerine sert tepki: Pabuç... Haberi Görüntüle

''CESARET LAZIM''

Yalpalamamak önemli. Bu yüzden cesaret lazım. Doğru bildiklerini yapacaklarını yeni TFF, kısa sürede kulüplere gösterdi. Futbolun ayağa kalkması gerektiğini hepimiz konuştuk. Süper Kupa'da replikasını gördük, kaybeden taraf kazananı alkışladı. Taraftarlar iyi bir ortam sergiledi. İnşallah futbolu daha ileriye götüreceğiz.

İntihar eden sporcu şimdi şampiyon! Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazandı İntihar eden sporcu şimdi şampiyon! Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazandı Haberi Görüntüle

''SONUÇTAN UMUTLUYUM''

Futbolun sorunları yeni değil, 20 yıllık sorunlar var. Bizler de destek olmalıyız. Bu federasyon başarırsa, futbolumuz ayağa kalkar. Cezalar mesela tutarlı olmalı. Toplantılar sonucunda umutluyum. İnşallah Türk futbolu tez zamanda halka mutluluk verecek noktaya gelir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading