Sitede Ara

Ali Yerlikaya'dan Serhat Akın açıklaması: 2 kişi yakalandı

Fenerbahçeli eski futbolcu, yorumcu Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıda aranan 4 kişiden 2'si yakalandı. Konuya ilişkin açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan geldi.

Spor

28.09.2024, 15:31

Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu Serhat Akın, İstanbul Kavacık'ta sanlı yayın sonrasında kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Silahlı saldırıda ayağından yaralanan Serhat Akın, Ataşehir'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Galatasaray'da derbi zaferinin primi ortaya çıktı: Her bir oyuncuya 1.5 milyon TL'lik prim verilmiş! Galatasaray'da derbi zaferinin primi ortaya çıktı: Her bir oyuncuya 1.5... Haberi Görüntüle

''PROGRAM ÇIKIŞI AYAKLARIMA SIKTILAR''

Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yaralandığı anın fotoğrafına yer vererek, ''Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe.'' ifadesini kullandı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Bu arada, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Arda Güler'in Şampiyonlar Ligi karşılaşması için Türk hakem atandı Arda Güler'in Şampiyonlar Ligi karşılaşması için Türk hakem atandı Haberi Görüntüle

SALDIRI ANI KAMERADA

Serhat Akın'ın, Beykoz'da Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradığı anlar, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Söz konusu görüntülerde Serhat Akın'ın, yanındaki kişiyle birlikte binadan çıkış yaptığı sırada hızla koşarak gelen 1 kişi tarafından silahla vurulduğu görülüyor. Görüntülerde ateş eden kişinin daha sonra motosikletle olay yerinden kaçtığı görülüyor.

Partizan-Kızılyıldız derbisi sonrası taraftarlar soyunma odasını bastı! Teknik direkör yaralandı Partizan-Kızılyıldız derbisi sonrası taraftarlar soyunma odasını bastı! Teknik direkör yaralandı Haberi Görüntüle

ALİ YERLİKAYA: 2 KİŞİ YAKALANDI

Eski milli futbolcu Serhat Akın'ın silahla yaralanmasına ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ali Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı;

"Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde Futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde: Olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır. Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır. Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir."

Yakalanan saldırganlar Ozan Dalmaz ve Osman Mukan...

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading