Yandex Metrica

Sitede Ara

Allan Saint-Maximin kimdir? Fenerbahçe Allan Saint-Maximin'i transfer etti mi?

Allan Saint-Maximin kimdir? Fenerbahçe Allan Saint-Maximin'i transfer etti mi?

Fenerbahçe 2023-2024 sezonu henüz daha bitmeden takımı güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız verdi. Gelen son iddialara göre ise Fenerbahçe'nin radarında Allan Saint-Maximin var. Peki Allan Saint-Maximin kimdir? Fenerbahçe Allan Saint-Maximin'i transfer etti mi?

Spor

17.05.2024, 19:59

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başladı. Takımı daha da güçlendirmek için transfer görüşmelerine hız veren Fenerbahçe Dusan Tadic'in sezon sonunda eski kulübü Ajax'a dönmesi olasılığı üzerinde planlarını yapıyor. Fenerbahçe'nin Allan Saint-Maximin'i transfer etmek için El-Ahli ile görüşmelere başladığı iddia edildi. Allan Saint-Maximin adı spor gündeminde sıkça konuşulmaya başlanırken Allan Saint-Maximin kimdir? Fenerbahçe Allan Saint-Maximin'i transfer etti mi? soruları taraftarlarca sorulmaya başlandı. İşte Allan Saint-Maximin'in hayatı ve biyografisi...

Avusturya'yı golleriyle yıkan Merih Demiral'dan bozkurt işaretiyle gönderme Avusturya'yı golleriyle yıkan Merih Demiral'dan bozkurt işaretiyle gönderme Haberi Görüntüle

ALLAN SAİNT-MAXİMİN KİMDİR?

Allan Saint-Maximin 12 Mart 1997'de dünyaya geldi. 2024 yılı itibari ile 27 yaşında olan Fransız futbolcu Suudi Araibistan takımlarından El-Ehli'de forma giymektedir. Forvet mevkiinde oynayan Allan Saint-Maximin yetenekleri ile göz dolduruyor. 

Saint-Étienne macerası: Saint-Maximin, Saint-Étienne formasıyla ilk profesyonel maçına 29 Ağustos 2013'te çıktı.  Saint-Étienne ile geçirdiği 2 yılda 17 maça çıkan Saint-Maximin, gol atma başarısı gösteremedi.

Monaco macerası:  31 Temmuz 2015'te Monaco'ya transfer oldu. Monaco formasıyla 2 maça çıkan Saint-Maximin, skor katkısı veremedi. Daha sonra Hannover 96'ya kiralandı. 1 yıl sonra ise Bastia'ya kiralandı.

Nice Macerası: 7 Ağustos 2017'de Nice takımına transfer oldu. 10 milyon euro karşılığında Nice'e transfer olan yıldız golcü ilk maçına 11 Ağustos 2017'de Troyes karşısında çıktı. 2 yılıda toplam 74 maça çıkan Saint-Maximin, 9'u ligde olmak üzere 11 gol attı.

Newcastle United macerası: Saint-Maximin, 2 Ağustos 2019'da Newcastle United ile altı yıllık bir sözleşme imzaladı. İlk maçına Premier League'in ilk haftasında 1-0 kaybettikleri Arsenal maçında çıktı. İlk golünü ligde Sheffield United'a karşı attı.

Al-Ahli'ye transferi: Yıldız golcünün Suudi ekibine transfer olurken ise ödenen bonservis bedel 27 milyon euro oldu. 

Daichi Kamada Premier Lig'de! Resmi imzalar atıldı Daichi Kamada Premier Lig'de! Resmi imzalar atıldı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE ALLAN SAİNT-MAXİMİN'İ TRANSFER ETTİ Mİ?

Fenerbahçe'nin Allan Saint-Maximin'i transfer radarına aldığı iddia edildi. Oyuncunun transferi konusunda iddialar dışında resmi bir açıklama bulunmuyor. Fenerbahçe'nin Allan Saint-Maximin'i satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği öne sürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading