Alman futblcudan şok karar! Galatasaray ve Antalyaspor'un eski yıldızı Lukas Podolski futbola veda etti... Son maçı hangisiydi?

Alman futblcudan şok karar! Galatasaray ve Antalyaspor'un eski yıldızı Lukas Podolski futbola veda etti... Son maçı hangisiydi?

Alman futbolcu Lukas Podolski, 39 yaşında futbol kariyerini sonlandırdığını duyurdu. Özellikle Bayern Münih, Arsenal ve Inter gibi büyük kulüplerde forma giymiş olan Podolski, Türkiye'de Galatasaray ve Antalyaspor'da da bir dönem oynadı. 

Spor

11.10.2024, 11:58

Alman futbolunun tanınmış efsanelerinden olan Lukas Podolski, kariyerine son verdiğini açıkladı. 39 yaşındaki futbolcu, son maçını Köln ile Gornik Zabrze arasında oynanan özel karşılaşmada gerçekleştirdi. Futbola başladığı kulüp olan Köln'de, futbol kariyerinin son anlarını yaşarken duygusal anlar yaşadı.

Türkiye Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 

Podolski, kariyerine başladığı Köln’de, Gornik Zabrze ile oynanan özel maçta son kez sahaya çıktı. Maçın ardından, yaklaşık 50 bin taraftarın önünde duygusal anlar yaşadı.

Antalyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasının VAR'ı kim oldu? İşte günün maçlarının atamaları... Antalyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasının VAR'ı kim oldu? İşte günün maçlarının... Haberi Görüntüle

TARAFTAR OLMADAN FUTBOL BİR HİÇTİR 

Gözyaşlarını tutamayan tecrübeli futbolcu, "Sokaklardan gelen bir çocuktum. Her zaman dürüst olmak istedim. Siz olmadan, taraftarlar olmadan futbol bir hiçtir. Ben sizin için her zaman bir çocuk oldum.''  dedi. 

Nuri Şahin, Şampiyonlar Ligi'nde şov yaptı! Dortmund 7-1 kazandı Nuri Şahin, Şampiyonlar Ligi'nde şov yaptı! Dortmund 7-1 kazandı Haberi Görüntüle

KARİYERİNE 12 KUPA YAZDIRDI 

Podolski, 1’i Dünya Kupası olmak üzere kariyeri boyunca toplamda 12 kupa kazandı. Hem kulüp hem de milli takım düzeyinde gösterdiği başarılarla futbol dünyasında önemli bir iz bıraktı. Futbola veda eden Podolski, taraftarları ve futbol camiası tarafından özlemle anılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading