Yandex Metrica

Alman Milletvekili Hakan Çalhanoğlu'nu onurlandırmak istedi: Tepkiler çığ gibi büyüdü!

Alman Milletvekili Hakan Çalhanoğlu'nu onurlandırmak istedi: Tepkiler çığ gibi büyüdü!

Alman SPD Milletvekili Isabel Cademartori, Mannheim doğumlu Türk Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu'ny onurlandırmak için hükümete bir öneride bulundu. Bunun üzerine Almanlar, Cademartori'nin önerisine 'O zaman Almanya için oynasın' diye tepki gösterdi. İşte detaylar... 

Spor

03.07.2024, 13:39

Almanya Federal Meclisi'nin SPD Partisi üyesi Isabel Cademartori, Hakan Çalhanoğlu için bir incelikte bulunarak onurlandırılması adına bir öneri sundu.

Alman Milli Takım oyuncusu Pascal Gross'un olduğu gibi Mannheim doğumlu Çalhanoğlu için Mannheim Tren İstasyonuna onurlandırma tabelası asılmasını teklif etti.

Arda Güler'den flaş Montella çağrısı! Arda Güler'den flaş Montella çağrısı! Haberi Görüntüle

MANNHEIM DOĞUMLU

Mannheim Merkez İstasyonu'nda çekilen bir videoda Cademartori, '' Burada Hakan'ın da tabelasının asılı olabileceğini düşünüyorum. Onun başarısıyla da gurur duyuyoruz. Sonuçta o Türk takımının kaptanı. O da Mannheimlı bir çocuk. '' ifadelerini kullandı.

Rakiplerimiz berabere kaldı! Avantaj bizi bekliyor Rakiplerimiz berabere kaldı! Avantaj bizi bekliyor Haberi Görüntüle

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Sosyal medyada yayınlanan bu video Cademartori'nin tepki almasına neden olurken '' O halde Almanya adına oynamalı. Anlamı yok'' ifadeleri kullanıldı.

Videonun altına ise ''Türk değil, ALMAN milli takımı! Burada aynı zamanda saygıdan da bahsediyoruz! Oyuncu Türkiye'yi seçti. O zaman ismin Alman tren istasyonlarında yeri yok! Böyle bir fikrin Türkiye'de de var olup olmayacağını mutlaka bir düşünün.''  yorumları yapıldı.

EURO 2024'ün en büyük skandalı! Almanya'dan İspanya Milli Takımı'na şok yasak: Yamal oynarsa yasalar devreye girer EURO 2024'ün en büyük skandalı! Almanya'dan İspanya Milli Takımı'na şok... Haberi Görüntüle

ÖNERİDE DE BUNULUNDULAR

Sosyal medyada Cademartori'nin önerisine tepkiler şöyle;

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barış Alper Yılmaz'a övgü: Sağ kanadı felç ettin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barış Alper Yılmaz'a övgü: Sağ kanadı felç ettin Haberi Görüntüle

''BENİM KAPTANIM İLKAY''

''Ankara'da kaptanınız için bir tane asabilirsiniz.''

''Benim kaptanım İlkay Gündoğan. SPD diğer uluslarla değil, milli takımla ilgilenmeli. Saçma sapan bir video.''

''Video, SPD'nin neden bu kadar b.ktan olduğunu açıklıyor. Adı Türk Demiryolları mı? Boş işleri bırak!''

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading