Alperen Şengün attı! Houston Rockets farklı kazandı

Alperen Şengün attı! Houston Rockets farklı kazandı

NBA'de Alperen Şengün'ün etkileyici performansıyla Houston Rockets, Charlotte Hornets'ı 138-104'lük skorla mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Şengün'ün 11 sayı, 6 ribaunt, 7 asist ve 1 blokla oynadığı maçta Jalen Green ve Cam Whitmore da önemli katkılar sağladı.

Spor

29.01.2024, 06:33

Milli basketbolcu Alperen Şengün, Houston Rockets'ın Charlotte Hornets'ı deplasmanda 138-104 mağlup ettiği maçta 11 sayı, 6 ribaunt, 7 asistle takımına önemli bir katkı sağladı.

Süper Lig'de bu hafta maçlar neden oynanmayacak? 9. hafta karşılaşmaları ne zaman olacak? Süper Lig'de bu hafta maçlar neden oynanmayacak? 9. hafta karşılaşmaları... Haberi Görüntüle

ROCKETS'IN GENÇ YILDIZLARI PARLADI

Houston Rockets'ta Jalen Green, 36 sayı ve 10 ribauntla muazzam bir performans sergilerken, Cam Whitmore da 24 sayı, 11 ribauntla galibiyetin mimarlarından biri oldu. Rockets, 21. galibiyetini elde etti.

Alman futblcudan şok karar! Galatasaray ve Antalyaspor'un eski yıldızı Lukas Podolski futbola veda etti... Son maçı hangisiydi? Alman futblcudan şok karar! Galatasaray ve Antalyaspor'un eski yıldızı Lukas... Haberi Görüntüle

HORNETS'I DURDURAMADILAR

Charlotte Hornets'ta Miles Bridges'ın 21 ve LaMelo Ball'un 15 sayısı, takımın sezonun 33. mağlubiyetini önleyemedi. Rockets, etkili savunması ve hücum performansıyla farklı bir galibiyet elde etti.

Fenerbahçe, ocak ayı için bombayı patlamaya hazırlanıyor: Milli Yıldız Türkiye'ye geri mi dönüyor? Fenerbahçe, ocak ayı için bombayı patlamaya hazırlanıyor: Milli Yıldız Türkiye'ye... Haberi Görüntüle

CEDİ OSMAN'DAN ETKİLEYİCİ PERFORMANS

San Antonio Spurs forması giyen milli basketbolcu Cedi Osman, Portland Trail Blazers karşısında 7 sayı, 3 ribaunt, 1 asist, 1 top çalma ve 1 blokla oynayarak takımının 116-100 galibiyetine katkı sağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading