Altay Bayındır'ın Manchester United'daki geleceği tehlikede

Altay Bayındır'ın Manchester United'daki geleceği tehlikede

Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Sunderland'in kalecisi Anthony Patterson'ı kadrosuna katmak istiyor.  Andre Onana'nın yedeği olarak Altay Bayındır değil Patterson düşünülüyor.

Spor

30.09.2024, 17:08

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United forması giyen milli kaleci Altay Bayındır'ın geleceği tehlikeye girdi.

İngiliz medyasında yer alan habere göre; Altay Bayındır'ın Manchester United'daki geleceğini tehlikeye sokacak transfer hamlesi yakın zamanda gerçekleşebilir.

Michy Batshuayi eski takımına derbi öncesi mesaj gönderdi: Tamamen bilendi! Michy Batshuayi eski takımına derbi öncesi mesaj gönderdi: Tamamen bilendi! Haberi Görüntüle

ONANA'YI ZORLAYACAK KALECİ ARANIYOR

The Sun'ın haberine göre; Premier Lig'e kötü bir başlangıç yapan Manchester United, Sunderland kalecisi Nathan Patterson'ı transfer etmek istiyor.

Andre Onana'nın istikrarsız performansından endişe duyan ve Kamerunlu file bekçisini Altay Bayındır'dan daha fazla zorlayacak bir kaleci arayışında olan Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag'ın, kaleci gözlemcisi Tony Coton'un, Championship takımı Sunderland'de forma giyen Nathan Patterson'ı incelemeye aldığı öğrenildi.

Montella'yı mest eden performans: A Milli Takım'da ilk 11 oynatacak Montella'yı mest eden performans: A Milli Takım'da ilk 11 oynatacak Haberi Görüntüle

20 MİLYON STERLİN

Söz konusu haberde Sunderland'in Nathan Patterson'ın bonservisini yaklaşık 20 milyon sterlin olarak belirlediği ancak daha azına da razı olabileceği yazıldı. Haberin devamında Erik ten Hag'ın Onana'yı ilk tercihi olarak gördüğü, Patterson'ı da yedek kaleci olarak düşündüğü belirtildi.

Futbol efsanesinden futbol için ilginç öneri! Öyle bir şey söyledi ki... Futbol efsanesinden futbol için ilginç öneri! Öyle bir şey söyledi... Haberi Görüntüle

ALTAY BAYINDIR'A YOL GÖRÜNDÜ

Transferinin gerçekleşmesi halinde Altay Bayındır'ın üçüncü kaleci konumuna düşeceği belirtildi. Transferin gerçekleşmesi durumunda Algtay Bayındır'ın başka bir takıma transfer olabileceği kaydedildi.

Milli kaleci Altay Bayındır, Eylül 2023'te transfer olduğu Manchester United'da şu ana kadar 2 maça çıktı ve kalesinde 2 gol gördü. Milli kalecinin İngiliz ekibiyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading