Yandex Metrica

Sitede Ara

Amedspor-Kastamonuspor maçı ne zaman, saat kaçta? 2024 Şampiyonluk maçı Amedspor deplasmana mı gidecek?

Amedspor-Kastamonuspor maçı ne zaman, saat kaçta? 2024 Şampiyonluk maçı Amedspor deplasmana mı gidecek?

TFF 2. Lig'de Amedspor ile Kastamonuspor arasında kıran kırana bir mücadele geçiyor. Ligde Amed Sportif 74 puan ile liderliğini korurken Kastamonuspor 71 puan ile Amedspor'u takip ediyor. Sezonun bitmesine az bir maç kalmışken Amedspor taraftarları ve Kastamunspor taraftarları şampiyonun kim olacağını merak etmeye başladı. Amedspor ve Kastamonuspor liderlik maçı için karşı karşıya gelecek. Peki Amedspor-Kastamonuspor maçı ne zaman, saat kaçta? 2024 Şampiyonluğu belirleyecek maç Diyarbakır'da mı oynanacak? Amedspor deplasmana mı gidecek?

Spor

14.05.2024, 20:06

TFF 2. Lig'de kıran kırana şampiyonluk yarışı geçiyor Amedspor ile Kastamonuspor TFF 2. Lig'de liderlik yarışında birbirleri ile yarışıyor. Sezonun bitmesine son 4 maç kalmışken Amedspor ve Kastamonuspor liderlik için karşı karşıya gelecek.

Amedspor taraftarları ve Kastamonuspor taraftarları, TFF 2. Lig liderlik maçını belirleyecek olan Amed Sportif- Kastamonuspor karşılaşmasını araştırmaya başladı. Taraftarlar Amedspor- Kastamonuspor maçının ne zaman saat kaçta, hangi statta oynanacağını merak ediyor.

Mourinho'dan 'Talisca'yı alalım' diyen yönetime beklenmedik yanıt Mourinho'dan 'Talisca'yı alalım' diyen yönetime beklenmedik yanıt Haberi Görüntüle

AMEDSPOR- KASTAMONUSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Amedspor ve Kastamonuspor taraftarları TFF 2. Lig'de liderlik maçını belirleyecek maçın saat kaçta ve nerede oynanacağını merak ediyor.

Amedspor ve Kastamonuspor 14 Nisan 2024 tarihinde karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 15:00'da Kastamonu Gazi Stadyumu'nda oynanacak.

TFF'den yabancı oyuncu kuralı hakkında ilk açıklama: Bir karar alacağız! TFF'den yabancı oyuncu kuralı hakkında ilk açıklama: Bir karar alacağız! Haberi Görüntüle

AMEDSPOR KASTAMONU DEPLASMANINA GİDİYOR

Amedspor bir üst lige çıkabilmek için zorlu rakibi Kastamonuspor ile 15 Nisan'da karşı karşıya gelecek.

Amedspor-Kastamonuspor karşılaşması Kastamonu Gazi Stadyumu'nda saat 15:00'da başlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading