Yandex Metrica

Sitede Ara

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 67-80 MAÇ ÖZETİ

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 67-80 MAÇ ÖZETİ

Erkek Basketbol Türkiye Kupası'nda nefes kesen bir final gerçekleşti. Türk basketbolunun iki güçlü takımı, finalde karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, büyük bir mücadeleye sahne olan finalde kozlarını paylaştı. Maçın sonunda ise Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i 67-80 mağlup ederek Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü.

Spor

15.05.2024, 16:35

Erkekler ING Türkiye Kupası finali, büyük heyecanın yaşandığı bir mücadeleye sahne oldu. Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Dörtlü Final'e ev sahipliği yapan Konya'da karşı karşıya geldi. Saat 15.30'da başlayan müsabakada, TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanan karşılaşmayı hakem üçlüsü Emin Moğulkoç, Yener Yılmaz ve Mehmet Karabilecen yönetti.

Konya'nın ev sahipliği yaptığı bu önemli finalde Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasındaki mücadele, basketbol severlere büyük bir heyecan yaşattı. Zorlu mücadelede Fenerbahçe Beko, rakibi Anadolu Efes'i 67-80 skorla mağlup ederek şampiyonluk sevincini yaşadı.

Maçta, Osimhen ile çarpışmıştı! Yüz kemiğinin kırıldığı açıklandı Maçta, Osimhen ile çarpışmıştı! Yüz kemiğinin kırıldığı açıklandı Haberi Görüntüle

ANADOLU EFES - FENERBAHÇE BEKO: 67-80 MAÇ ÖZETİ

1. PERİYOT

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 20-26

2. PERİYOT

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 35-42

3. PERİYOT

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 49-63

4. PERİYOT

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 67-80

Habere Tepki Ver

5

2

1

1

1

0

0

2


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading