Yandex Metrica

Ancelotti'nin Arda Güler kararı: İspanyol basınında gündem oldu!

Ancelotti'nin Arda Güler kararı: İspanyol basınında gündem oldu!

La Liga ekiplerinden Real Madrid'in çalıştırıcısı Carlo Ancelotti'nin Las Palmas maçında milli futbolcu Arda Güler'i 64. dakikada oyuna alması tartışma yarattı. İspanyol basını ünlü teknik direktörü eleştirdi. İşte detaylar...

Spor

31.08.2024, 16:10

İspanya devi Real Madrid , Las Palmas ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Carlo Ancelotti ise 1-0 geride kaldıkları maçın 64. dakikasında Arda Güler'i oyuna dahil etti.

Milli futbolcu maça girmesinin ardından takıma penaltı kazandırdı. Junior'un penaltıdan bulduğu gol ile Real Madrid maçı 1-1 beraberlikle bitirdi.

Göztepe'den yüzyılın transferi! Chelsea'den kiralık olarak geldi Göztepe'den yüzyılın transferi! Chelsea'den kiralık olarak geldi Haberi Görüntüle

''ARDA'YA DAHA FAZLA ZAMAN VERİLSEYDİ''

Defenca Central'da Arda Güler için şu ifadeler kullanıldı: "Arda Güler daha kötü bitebilecek bir gecenin en iyi performans gösteren oyuncularından biri oldu. Sadece hücuma yeni bir ivme kazandırmakla kalmadı.

Eğer Güler'e sahadaki hareketlerini ve gösterilerini sürdürmesi için daha fazla zaman verilseydi, Real Madrid sahadan galip ayrılabilirdi. Ne yazık ki Türk futbolcu, LaLiga'nın üçüncü turundaki en iyi oyunculardan biri olmasına rağmen mucizeyi gerçekleştiremedi."

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading