Yandex Metrica

Sitede Ara

Ancelotti'nin en büyük sorunu Arda Güler oldu!

Ancelotti'nin en büyük sorunu Arda Güler oldu!

İspanya devi Real Madrid'in çalıştırıcısı Carlo Ancelotti'nin takımın genç yıldızlarına az süre vermesi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu. Bu isimlerin başını çeken Arda Güler'in forma şansı bulamaması ortalığı karıştırdı. İspanyol basınında Ancelotti için "Kadroda bu isimlere nasıl yer bulacak?" sorusu soruldu. işte detaylar... 

Spor

21.08.2024, 12:34

Real Madrid'de forma giyen genç yıldızınların geleceği merak konusu oldu. Eflatun beyazlılarda teknik direktör Ancelotti'nin en büyük problemi olarak kendisinden süre bekleyen milli futbolcu Arda, Brahim ve Endrick gösterdi.

İspanyol medyasında yer alan habere göre, Arda'nın taraftarları fazlasıyla heyecanlandırdı ve geçen sezon bulduğı süreyi çok iyi değerlendirdiği aktarıldı.

Deneylimli hoca ise milli futbolcunun üzerinde titizlikle durduğu ancak zamanını beklenmesi gerektiği kaydedildi.

Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Aylar sonra birlikte görüntülendiler Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Aylar sonra birlikte... Haberi Görüntüle

ALDIĞI SÜRELER

Ancelotti, Arda'ya Süper Kupa maçı Antalanta karşısında 3, Mallorca karşısında ise 2 dakika süre vermesiyle dikkat çekti.

18 yaşındaki Endrick'e ise Ancelotti'nin hiç süre vermediği belirtilirken futbolcunun Arda Güler'in arkasında kaldığı ifade edildi.

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşiyor: Rade Kruniç'in yeni adresi belli oldu Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşiyor: Rade Kruniç'in yeni adresi belli oldu Haberi Görüntüle

HOCANIN İŞİ ÇOK ZOR

İtalyan hocanın dünyaca ünlü futbolcuların egolarını yönetmektense genç topçulara kadroda yer bulma konusunda daha çok sorun yaşayacağı öne sürülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading