Ankaragücü taraftarından tüyleri diken diken eden koreografi: 'Durduramayacaksınız'

Ankaragücü taraftarından tüyleri diken diken eden koreografi: 'Durduramayacaksınız'

Ankaragücü taraftarı Kocaelispor maçı öncesi çok anlamlı bir koregrafi ile TUSAŞ'a yönelik terör saldırısına tepki gösterdi. Milli muharip uçağı "KAAN"ın fotoğrafının ve Türk bayrağının yer aldığı koreografi de "Milli Muharip Uçak KAAN. DURDURAMAYACAKSINIZ!" yazısı dikkati çekti.

Spor

26.10.2024, 20:46

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasındaki Ankaragücü-Kocaelispor maçı önce ev sahibi takım taraftarları son derece anlamlı bir koreografiye imza attı. Taraftarlar tribünde oluşturulan koreografiyle Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) yönelik terör saldırısına tepki gösterdi.

Beşiktaş'ın büyük zaferi! Kartal Fransa semalarında uçtu... Beşiktaş'ın büyük zaferi! Kartal Fransa semalarında uçtu... Haberi Görüntüle

TÜRK BAYRAĞI, KAAN VE "DURDURAMAYACAKSINIZ"

Ankaragücü'nün iç saha maçlarını oynadığı Eryaman Stadı'nda karşılaşma öncesi maraton tribü için dev bir koreografi hazırlandı. Koreogriade dev bir Türk bayrağı ve Türkiye'nin gurur projesi Milli Muharip Uçak KAAN görselinin altında büyük harflerle DURDURAMAYACAKSINIZ!" yazısı yer aldı.

Yıllar süren küslük sona erdi! Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu barıştı Yıllar süren küslük sona erdi! Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu... Haberi Görüntüle

MUSTAFA YILDIZDOĞAN'DAN "ŞEHİTLER ÖLMEZ" PARÇASI ÇALINDI

Koreografi açılırken stat hoparlörlerinden Mustafa Yıldızdoğan'ın "Şehitler Ölmez" parçası çaldı. Şarkıya eşlik eden taraftarlar da şarkının ilgili bölümlerinde "Şehitler Ölmez" sloganı attı. Bu arada karşılaşma başlamadan hemen önce TUSAŞ'a yönelik terör saldırısıdna şehit olanlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading