Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig 7. haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak sorusuna yanıt arıyor.

Spor

28.09.2024, 10:56

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında zirvenin takipçilerinden Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor’a konuk oluyor. Son olarak ezeli rakibi Galatasaray’a 3-1 kaybederek zirve yarışında ağır bir darbe alan sarı lacivertiler Antalya deplasmanından 3 puanla dönmeyi istiyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde konuk ettiği Belçika ekibi Union Saint-Gilliose'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, ligde de Alex de Souza'nın çalıştırdığı Antalyaspor karşısında kazanarak yeniden moral bulmayı amaçlıyor.

Antalyaspor Fenerbahçe

Okan Buruk'tan derbi kararı! Fenerbahçe'ye karşı tüm 11'i değiştiriyor Okan Buruk'tan derbi kararı! Fenerbahçe'ye karşı tüm 11'i değiştiriyor Haberi Görüntüle

ANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Corendon Airlines Park’ta 29 Eylül Pazar günü oynanacak Antalyaspor Fenerbahçe maçını Digiturk üyeleri saat 19.00’dan itibaren Bein Sports 1 kanalından şifresiz olarak canlı izleyebilecek.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun Antalyaspor karşısında sağ kanatta Bright Osayi-Samuel'e forma vermesi beklenirken sarı lacivertlilerde Fred ve Jayden Oosterwolde sarı kart sınırında bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading