Yandex Metrica

Antalyaspor'dan men edilen İsrailli futbolcuya 'geri dön' çağrısı

Antalyaspor'dan men edilen İsrailli futbolcuya 'geri dön' çağrısı

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Trabzonspor maçında attığı golün ardından yaptığı sevniç nedeniyle olaylı bir şekilde Türkiye'den ayrılan Sagiv Jehezle'in, FIFA'ya şikayetinin ay sonuna kadar kararının açıklanması beklenirken Antalyaspor'dan flaş bir çağrı geldi. işte detaylar...

Spor

21.06.2024, 14:03

Antalyaspor takımında defans pozisyonunda görev yapan İsrailli futbolcu, geçtiğimiz sezon Trabzonspor maçında attığı golün ardından yaptığı sevinç nedeniyle olaylı bir şekilde Türkiye'den ayrıldı.

Sagiv Jehezkel’in Antalyaspor’u FIFA’ya şikayet etmesinin ardından kararın ay sonuna kadar açıklanması beklenirken, flaş bir çağrı geldi.

İsrail medya kuruluşu One'ın iddiasına göre; Antalyaspor, Sagiv Jehezkel’e davasından vazgeçmesi ve takıma dönerek yeniden forma giymesi çağrısında bulundu.

Teknik direktör Montella'dan Arda Güler'e yeni görev Teknik direktör Montella'dan Arda Güler'e yeni görev Haberi Görüntüle

TAZMİNAT İSTİYOR

Ocak ayında yaşanan olayların ardından Mart ayında konuyu FIFA'ya ileten Jehezkel, bonservisini alarak serbest konuma geçmek isterken Antalyaspor'dan tazminat talep etti. 

29 yaşındaki futbolcu hakkında ortaya koyulan haberde, “Antalyaspor, Sagiv Jehezkel’e ‘geri dön ve açılan davayı iptal et’ çağrısında bulundu” ifadelerine yer verildi.

Rakiplerimiz berabere kaldı! Avantaj bizi bekliyor Rakiplerimiz berabere kaldı! Avantaj bizi bekliyor Haberi Görüntüle

ÇAĞRIYI GERİ ÇEVİRDİ

Hbaerin detayında Antalyaspor'un gel çağrısını, Jehezkel tarafından reddedildi.  FIFA’nın vereceği kararın ardından Antalyaspor’un tazminat maddesiyle karşı karşıya kalıp, İsrailli futbolcunun da serbest kalması beklendiği vurgulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

2

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading