Yandex Metrica

Sitede Ara

Arda Güler derin bir oh çekecek! Kabus bitti o İtalyan gidiyor: Yükseliş dönemi başlıyor!

Arda Güler derin bir oh çekecek! Kabus bitti o İtalyan gidiyor: Yükseliş dönemi başlıyor!

Fenerbahçe'den rekor transfer bedeli ile Real Madrid'e transfer olan Arda Güler geçen sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde kupa zaferine ulaştı. Milli takım ve zaman zaman Real Madrid ile gösterdiği performans ile genç yaşında dikkatleri üzerine çeken Arda'ya ilk 11 yüzü göstermeyen Ancelotti Suudi Arabistan'a gidiyor. 

Spor

12.09.2024, 02:07

Geçtiğimiz sezon hem La Liga'da hem de Şampiyonlar Ligi'nde zafere ulaşan Arda'lı Real Madrid, bu sezon da kadrosuna dünya yıldızı Kylian Mbappe'yi katarak tüm kupalara talibim mesajı verdi. 

Dünya yıldızları ile dolu kadrosunu uzun yıllar İtalyan teknik direktöre emanet eden Real Madrid, bu sezona farkı bir hoca ile devam edebilir. Edinilen bilgiye göre, Carlo Ancelotti Suudi Arabistan'dan ciddi teklifler alıyor. 

Carlo Ancelotti, Suudi Arabistan deklemini haberleştiren İspanyol medyası, "Suudi Arabistan ekipleri, İtalyan hocanın peşinde. Ancelotti ise Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri emeklilik öncesi maddi açıdan iyi bir seçenek olarak düşünebilir." ifadelerini kullandı.

Paris 2024'te madalya kazanan milli sporcuların ödülleri verildi: Yusuf Dikeç kaç TL ödül kazandı? Paris 2024'te madalya kazanan milli sporcuların ödülleri verildi: Yusuf Dikeç... Haberi Görüntüle

REAL MADRİD'İN YENİ HOCASI KİM OLACAK?

Eflatun beyazlılar ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan İtalyan teknik direktörün olası ayrılığı durumunda ise Real Madrid Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Xabi Alonso'nun kapısını çalabileceği belirtildi.

İspanyol basını, Alonso'dan olumsuz bir dönüş alması durumunda ise başka hocaların gündeme gelebileceği duyurdu. 

Gol makinesi geliyor! Nijeryalı forvetin transferi hız kazandı: Leblebi gibi gol atacak! Gol makinesi geliyor! Nijeryalı forvetin transferi hız kazandı: Leblebi gibi... Haberi Görüntüle

ARDA OH DİYECEK

Real Madrid'in Carlo Ancelotti ile yollarını ayırması şüphesiz en çok Arda Güler'i mutlu edecek. Bazı maçlarda milli yıldızımız Arda Güler'i oynatmayan Ancelotti eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Xabi Alonso, Real Madrid'de beklediği süreyi alamayan Arda Güler için de daha çok forma şansı anlamına gelebilir.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta oynanan Real Madrid - Real Betis maçında forma şansı bulamayan Arda Güler, maç bitiminden sonra soyunma odasına yöneldi. Real Madrid taraftarları sosyal medyada Arda Güler yerine Ceballos'u tercih eden Ancelotti'ye tepki gösterdi.

Ancelotti'nin soyunma odasında doğrudan Arda Güler'in yanına gittiğini belirten İspanyol medyası, "İtalyan teknik adam genç yıldızdan onu oyuna almadığı için özür diledi. Bu sözlerin üzerine Arda Güler ayağa kalkarak, 'Bayım benden özür dilemeyin. Kararlarınıza saygı duyuyorum' dedi." ifadelerini kullandı.

Xabi Alonso Arda'yı Bayer Leverkusen'e kiralık olarak transfer etmek istemiş fakat Real Madrid, milli yıldızı takımdan göndermeye sıcak bakmamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading