Arda Güler için bir dünya devi daha devrede! Dortmund, Napoli derken...

Arda Güler için bir dünya devi daha devrede! Dortmund, Napoli derken...

Fenerbahçe'nin ele avuca sığmaz yeteneği Arda Güler, Napoli ve Borussia Dortmund'un ardından, Katalan devi Barcelona'nın da radarına girdi. İspanyol basınının duyurduğu habere göre transfer için bizzat Barça Başkanı Laporta devrede.

Spor

23.01.2024, 22:15

Fenerbahçe'nin büyük gelecek vadeden genç futbolcusu Arda Güler, Avrupa devlerini bir bir peşine takmaya başladı. Son günlerde genç futbolcu için Napoli ve Borsusia Dortmund iddiaları ortaya atılımştı. 17 yaşındaki genç oyuncu için bu kez de Barcelona'nın devrede olduğu ifade edildi.

UEFA'dan Halil Umut Meler’e prestijli görev! Hangi maçta görev alacak? UEFA'dan Halil Umut Meler’e prestijli görev! Hangi maçta görev alacak? Haberi Görüntüle

LAPORTA, ALİ KOÇ'LA DOSTUĞUNA GÜVENİYOR

İspanyol basını, Katalan devinin, genç oyuncunun gelişimini yakından takip ettiğini belirtirken Bayern Münih'in de Arda ile ilgilendiği iddia etti. Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın, kulübe uzun vadede çok şey kazandırabilecek bir oyuncu olduğu için Arda'yı takip ettiği ifade edildi. Laporta'nın sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç'la yakın ilişkiler içerisinde olduğu bu sayede transferde bir adım önde olabileceği belirti.ydi.

Merih Demiral'ın heykeli Bozkurt selamıyla Bolu'da yükseldi! Merih Demiral'ın heykeli Bozkurt selamıyla Bolu'da yükseldi! Haberi Görüntüle

YÜZDE 20 HAKKI GENÇLERBİRLİĞİ'NİN

Geleceğin büyük yıldızı Arda Güler'in bonservisinin yüzde 20'si Gençlerbirliği'nin elinde bulunuyor. Fenerbahçe, Ankara ekibiyle görüşerek yüzde 20'lik kısmı da almak istiyor. Arda Güler bu sezon 13 maçta görev alırken; 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Genç yıldızın Fenerbahçe ile 2025 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading