Arda Güler için İspanyollardan çok konuşulacak iddia: İnancını yitirdi

Arda Güler için İspanyollardan çok konuşulacak iddia: İnancını yitirdi

Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler, İtalyan hocası Carlo Ancelotti'ye olan inancını yitirdi. İspanyol medyasında yer alan habere göre; Arda Güler, takımda mutlu değil ve geleceğini düşünüyor.

Spor

08.10.2024, 18:05

Futbol kariyerine dünya devi Real Madrid'de devam eden ve attığı gollerin yanı sıra yaptığı asistlerle herkesi kendine hayran bırakan milli futbolcu Arda Güler'le ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

İspanyol Marca gazetesi, Arda Güler'in Real Madrid'de mutlu olmadığını ve hocası Ancelotti'ye olan inancını yitirdiğini yazdı.

FIBA Kadınlar Süper Kupa şampiyonu Fenerbahçe oldu FIBA Kadınlar Süper Kupa şampiyonu Fenerbahçe oldu Haberi Görüntüle

KULÜBEYE MAHKUM OLDU

Real Madrid'de sezon başından bu yana yaşanan sakatlıklara rağmen istediği kadar süre alamayan çoğu maçta yedek kulübesine hapsolan Arda Güler'in yeni bir kararın arifesinde olduğu öne sürüldü. Endrick ve Mbappe'nin de transfer edilmesiyle birlikte Arda Güler için süre bulmak artık daha da zorlaştı.

Galatasaray efsanesinden Beşiktaşlı futbolcuya ağır eleştiri: Kendinden utanmalı Galatasaray efsanesinden Beşiktaşlı futbolcuya ağır eleştiri: Kendinden utanmalı Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER, DAHA FAZLA SÜRE ALMAK İSTİYOR

19 yaşındaki yetenekli futbolcunun bu sezon oynadığı müsabakalarda gol atamaması ya da asist yapamaması da süre almasını zorlaştıran diğer bir detay. İspanyol cephesi Arda Güler'e olan inancını kaybetmemesine rağmen milli futbolcunun daha fazla forma giymek istediği ifade edildi.

Trabzonspor vazgeçti ama fanatik baba vazgeçmedi! Oğluna Trabzonspor vazgeçti ama fanatik baba vazgeçmedi! Oğluna "Bakasetas" adını verdi Haberi Görüntüle

ANCELOTTİ'YE OLAN İNANCINI KAYBETTİ

Bilindiği üzere Villarreal maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carlo Ancelotti, Arda Güler'in neden az süre aldığının sorulmasına, "Rekabet çok fazla" şeklinde cevap vermişti. Tüm bu gelişmeler ışığında Arda Güler'in artık Ancelotti'ye inancını kaybettiği ve takımdan ayrılmayı bir seçenek olarak görebileceği iddia edildi.

Sözleşmesinin bitmesine 5 yıl olan Arda Güler'in kiralık olarak ya da bonservisiyle takımdan ayrılabileceği iddia edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading